Http://Www.Peteranswers.Com/ Hakkında:|
-
bunu mu anlamadınız.
boot yazmış adam.bi ara pesimistzombie nikli arkadaş paylaşmıştı.
forumda kodları var.ararsanız bulursnuz.
-
tamam işte ama soruyu yazarken yazan kişinin sen olman gerekiyo(biraz devrik oldu ama anlaşılıyo)
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------bunu mu anlamadınız.
boot yazmış adam.bi ara pesimistzombie nikli arkadaş paylaşmıştı.
forumda kodları var.ararsanız bulursnuz.
-----------------------------
O sorulara istediğimiz cevabı vermeyi anlamadım....Herkes dahi:) -
ya ilk önce Pe yazıyon sora nokta koyuyon sen noktaya basınca o oraya t yazıyo
Örneğin soru benim nickim ne:
Pe.The._Barbar( gerisi boşluk olcak ) sora entere basın
alta ne yazarsanız farketmez entera basın The_Barbar çıkar
-
nakamura dedim ya bot o, yapay zeka kodlanmış.. önceden hazır şeylere göre cevap veriyor.. belki öğrenebiliyordurda bilmiyorum.. Spleak var msn botu..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
nakamura dedim ya bot o, yapay zeka kodlanmış.. önceden hazır şeylere göre cevap veriyor.. belki öğrenebiliyordurda bilmiyorum.. Spleak var msn botu..
-----------------------------ya bot mot deil anlattım yukarda öğrenme yeteneği falan da yok bot nerden bilsin "ölen amcanın adını" sadece bi hile bu ilk önce cevabı veriyosun gizliden cevap karşıdan bakana gözükmüyo tabi sora bu peter de sana ortaklık yapıyo numara da
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
The_Barbar bunu yazdı:
biz fransız kaldık olaya biri açıklasın bunun ne işe yaradığını
Abi şimdi olay şudur bizim okulda 3-4 eleman birleşip bu siteyi millete yayıyolar diyolar ruh muh bu senin sorduğun herşeyi bilir fln die..Onların içinden 2 kişiyle konuşuyo yalnız ruh:P şimdi bunlar milletin yanında işlte soru fln yazıyolar benim ölü amcam kim fln die bu da doğru cevvaplıyo fln:) abi ben internette araştırdım yalnız bu sitede bişeyler ayarlayınca sorduğun sorulara istediğin gibi yanıt verdirebiliyosun bi siteye ama onu bulamadım..Yalnız işletmek için bire bir..
-----------------------------Bunu arkadaşlarınıza falcı diye tanıta bilirsiniz ve sadece sevdiği kişilere cevap veriyor diye bilirsiniz.Hatda yanınızdaki arkadaşınıza yapacağınız iyi bir şakanın vesilesi ola bilir bu
.
http://www.peteranswers.com/
Hiylesini bilmeden sorursanız,size sadece alakasız ve üstelik ingilizce cevaplar verir
Hiylesi:
1.Açacağınız linkde doldurmanız gereken 2 hane var.Bi tanesi insert petition(ricanızı ilave edin) diğeriyse insert question(sorunuzu ilave edin)
2.İnser petition(ricanızı ilave edin) hanesine P ve e hartflerini yazın. Sonra . (nokta) koyun.Ardından arkadaşınıza ve her kimseyse ona soracağınız sorunun cevabını yazın.Siz yazarken O otomatik olarak yukarıda gereken olan ricayı kendi yazıyor.Cevabınız onun yazacağı cümleden kısa olmalı ve cevabınız bitdiğinden sonra sadece space butonuna basıp onun yazıyı bitirmesini bekleyin en sondaysa : koyun ve o sizi otomatik olarak soru hanesine getiriyor ve burada sormak istediğiniz soruyu soruyorsunuz ve sonda [b]?(soru işareti) koyuyorsunuz[/b][i](sorunun ingilizce olması şart değil)
umarım bu bozuk türkçem anlata bilmişimdir
edit:İlk kez sorduğunuz zaman yukarıda yazı çıka bilir.İ accept'e tıklıyorsunuzolay bundan ibaret en iyi sekilde anlatmis ..
----------------------------- -
daha acık bir acıklama;
siteyi actıgımız zaman karsımıza metin girebilecegimiz 2 kutucuk geliyor. üstteki kutucuğa ilk anda yazdıgınız zaman istediginizi yazabiliyorsunuz. ama istediginizi yazmanız baskalarını kandırmanızı yada şaka yapma olanagını ortadan kaldırabilir. yanı sıtenın tek amacı sızın cevabını bıldıgınız soruları sanki gerçekten sitede olağan üstü bir güç biliyormuş gibi yanınızdakine göstermek olacaktır.
gelelim bunu nasıl yapacagımız konusuna;
Üstteki kutucuga 1 adet . (NOKTA) koyalım ve ardından soracagımız sorunun cevabını noktanın ardından yazalım bu esnada noktadan itibaren ne yazarsanız bu cümleyi otomatik olarak yazacaktır '' Peter, please answer the following question: '' ki sorunun cevabını yanınızdaki şahıs göremesin diye.
Copyright by .... :)
-
olm ne botu motu ya. Öyle bot mu olur. Benim annemin adını, babamın adını, sevdiğim kızın adını, demin en yaptığımı, üstümde ne olduğunu, ne giydiğimi nasıl bilsin bot. Ben hala anlamış değilim. 3-4 gün önce bi arkadaşım bizdeyken girdik bu siteye. Hep şaşırdık la. O arkadaş cvp felan yazsa yani nokta mokta bişeler diyosunuz bütün soruları ben Sorduruyom. Ben yazınca olmuyo o yazınca oluyo ve soruları ben diyorum arkadaşım yazıyo ve cvp geliyo. Arkadaş da en samimi akradaşım yani o önceden nokta felan koyarak cvpları yazması imkansız çünkü tüm soruları ben sordum o an aklıma gelen sorularla. Askerden izine gelen bi arkadaş bana kamofilaj pantol getirdi. Gittik onu aldık geldik ben giydim onu. Sorduk sonra petere aytekinin pantolu ne tarz. Dedi kamofilaj. En güzel din hangisi dedik islam dedi. Sen cin misin yoksa başka birşey misin dedik "şansını zorlama" dedi. Sonra mutfağa gittik yemek yerken soru düşünüyoz bi yandan. Arkadaşa dedim ki ona şöyle soralım: Aytekin niye sana soru soramıyo. Sonra da dedim ki arkadaşa "bi de baktın diyo ki çünkü başına bela almasını istemiyorum" ...
yemekten sonra gittik sorduk ve aynı cvp geldi. Birbirimze vuruyoz şaşırmaktan :D Arkadş dedi sonra: "peki benim başım belada mı" peter:" hem de çok" sonra başladık ona sövmeye :D bize s.tir lan dedi. :D
ne biliyim ya çok değişik bişe. Ama bot olamaz yani öyle bot mu olur. Elimde kelebek olduğunu bile bildi. Daha nası bot olacak. istem dışı telepati mi yapıyo ne yapıyo la :DEDİT: :D
la dediğiniz gibi arkadaş beni çok pis keklemiş :D biliyo benim ince noktalarımı hemen kendimi filmlerdeki gizem peşindeki şeyler gibi hissettim .. :D uu editliyorum çünkü bidaha post atıp da rezil olmak istemedim :F ama bugün bi tutayım onu da o zaman görüşecez o arkadaşla :D
-
NighT-7 bunu yazdı:
olm ne botu motu ya. Öyle bot mu olur. Benim annemin adını, babamın adını, sevdiğim kızın adını, demin en yaptığımı, üstümde ne olduğunu, ne giydiğimi nasıl bilsin bot. Ben hala anlamış değilim. 3-4 gün önce bi arkadaşım bizdeyken girdik bu siteye. Hep şaşırdık la. O arkadaş cvp felan yazsa yani nokta mokta bişeler diyosunuz bütün soruları ben Sorduruyom. Ben yazınca olmuyo o yazınca oluyo ve soruları ben diyorum arkadaşım yazıyo ve cvp geliyo. Arkadaş da en samimi akradaşım yani o önceden nokta felan koyarak cvpları yazması imkansız çünkü tüm soruları ben sordum o an aklıma gelen sorularla. Askerden izine gelen bi arkadaş bana kamofilaj pantol getirdi. Gittik onu aldık geldik ben giydim onu. Sorduk sonra petere aytekinin pantolu ne tarz. Dedi kamofilaj. En güzel din hangisi dedik islam dedi. Sen cin misin yoksa başka birşey misin dedik "şansını zorlama" dedi. Sonra mutfağa gittik yemek yerken soru düşünüyoz bi yandan. Arkadaşa dedim ki ona şöyle soralım: Aytekin niye sana soru soramıyo. Sonra da dedim ki arkadaşa "bi de baktın diyo ki çünkü başına bela almasını istemiyorum" ...
yemekten sonra gittik sorduk ve aynı cvp geldi. Birbirimze vuruyoz şaşırmaktan :D Arkadş dedi sonra: "peki benim başım belada mı" peter:" hem de çok" sonra başladık ona sövmeye :D bize s.tir lan dedi. :D
ne biliyim ya çok değişik bişe. Ama bot olamaz yani öyle bot mu olur. Elimde kelebek olduğunu bile bildi. Daha nası bot olacak. istem dışı telepati mi yapıyo ne yapıyo la :D
-----------------------------bak kardeş en sade şekilde anlatıyorum
üst tarafa pe. yazdıktan sonra ne yazarsan yaz o kafasına göre peter please answer... falan yazıyor. arkadaşın klavyede ne yazıyor biliyonmu
mesela "Pe.18 yaşındasın" ama bunu yazarken ekrana peter answer... falan yazıyor.
yazıyor entere basıyor aşağı geçiyor soru kısmına. orayada kaç yaşımdayım yazıyor. sonra entere basına "18 yaşındasın" çıkıyor. anladınm?