Http://Www.Tahribat.Com/Murid/ ??
-
hocam kimsenin senin bilgilerini gördüğü yokki zaten, bi nickin bi varsa adın soyadın onuda doğru yazan yok, birde actığın konular...
gerisini zaten adminler görebilio sadece...
-
tmm hocam.Bu Tahribat a öneri sendromu bana da mı bulaştı ne yaptı :)
Maşallah.yok yok sitede.artık onu bunu bahane ediyoruz :)
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
kaldırdım onu :)
-----------------------------sebep? :|
-----------------------------2. sayfasını sevmemiştim ondan...
Böle ii
-----------------------------Rene hocam.Haklısın tabi ama konu acılmısken sizin ve müridler için uygun olup olmadıgını merak ettigim bir konu var.Şimdi Tahribat'ın tum konularını uye olmayanlar goruyor,okuyor,isteyen istedigi dokumanı alıyor,istedigi bilgiyi ediniyor.Bu söylediklerimi yaparken de uyelige ihtiyac olmuyor bildiginiz gibi.
Diyorum ki.Bu uye profillerini sadece Tahribat.Com a login olabilen kullanicilar gorse,yani dısardan login olmadan görmek mumkun olmasa.Daha iyi olur diye dusunuyorum.Bir nevi forumumuzda admin ve modların hangi bolumde yetkili olduklarını gosteren fonksiyonları gizlediginiz gibi bu duruma da kucuk bir kılıf uydurabilir misiniz ?
Yani dedigim gibi hocam sadece bir öneri ve düşünceden ibaret.Daha iyi olur diye dusunuyorum.
-----------------------------soru renegadealien e sorulmuş ama ben affınıza sığınarak kendi görüşümü beyan etmek istiyorum abi şimdi tahribat ı bu şekilde kapatırsak (üye olmayan konuyu göremesin üye olmayan onu göremesin üye olmayan beni göremesin üye olmayan beni düdükleyemesin üye olmayan bana sövemesin) diğer forumlara benzeyeceğini düşünüyorum gereksiz bi uygulama olabilir varsın kim ne alıyorsa alsın mesela ben bazen online olamıyorum (iş yeri ortamı tepemden bi sürü kişi geçiyo rahatsız oluyorum) ziyaretçi gibi dolaşıyorum yani bu durumda ben tahribatta gezemeyeceksem haliyle kıl olacağım sayıp söveceğim.. "lan sen işini görüp afedersin sktir olup gidiyosun" da diyebilirsiniz (demeyin abi) ben genelde okumayı seviyorum yazma konusu için net bişeyler gelmeli yada bildiğim anladığım şeyler olsun ki yazayım.. en başından söylediğim gibi kendi görüşümdür kimseye engel olmak istemedim..
-
hacı konuyu çarpıtma.ben oylemi yazdım.sadece uyelerin profillerini gizleyelim dedim.forumu nerden çıkarıyorsun.