Huawei İdeos X5 Android 4.0 Sürüm Lazım !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Beyler elinde olan varsa Huawei İdeos X5 Android 4.0 Sürümünün linkini atabilirmi ? ( dload klasörü ile yükleme yapabileceğim şekilde olursa sevinirim :) )

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Huawei-Ideos-X5-U8800-Hakkinda-Rom-Root-Cwm-Anlatim-165871/1/huawei/ 

burda otu boku var. resmi sürüm yok. çıkmadı yani, çıkmayacak da ama custom romlar baya sağlam.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternetten baktığım kadarıyla.Bu telefonun iki sürümü varmış.Huawei yurtdışında satılan model için sürüm çıkartmış ama Türkiye'de satılan için yok.Tavsiyem bi daha telefon alırken Samsung veya HTC marka alman.LG bile alma.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    donanimhaberde elora diye bir rom var onu kullan stabilddir bende kullaniyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı

İnternetten baktığım kadarıyla.Bu telefonun iki sürümü varmış.Huawei yurtdışında satılan model için sürüm çıkartmış ama Türkiye'de satılan için yok.Tavsiyem bi daha telefon alırken Samsung veya HTC marka alman.LG bile alma.

Tel benim değil hocam zaten bende alıcam ama HTC düşünüyorum dediğin gibi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    donanimhaberde elora diye bir rom var onu kullan stabilddir bende kullaniyorum

bakıyorum hocam güzel gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

İdeos x5 candır can :) aurora 5.0 üzerine update_14 ü kur canavar gibi olur . ICS tabanlı ayrıca

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

İdeos x5 candır can :) aurora 5.0 üzerine update_14 ü kur canavar gibi olur . ICS tabanlı ayrıca

Bu konuyla ilgili sınavlardan sonra rahatsızlık vericem sana hocam :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

tabi dostum beklerim . 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

demesi rahat tabi. ben de sterim gideyim s3 alayım çıkayım hiç düşünmeden. ama öyle olmuyor. elimdeki ideos x5 ikinci el, 425e aldım. 1 yıldan fazla garantisi duruyor. güzel de çalışıyor. özellik olarak aynısının samsunguna htcsine bakıyorum en az 700-800 lira. fiyat olarak bakıyorum 400 liralık samsungun ekranı kibrit kutusu kadar, çözünürlük sanki paintle ekranı çizmiş gibi falan.

oldum olası anlamadım senin gibi davrananları. samimi olarak soruyorum, böyle bi mesaj yazarken mantığın nedir? tamamen anlamaya yönelik soruyorum bak ciddiyim.

donanımhaber forumunda senin gibi biri de geldi 150 sayfa olmuş ideos x5 aurora ics konusuna "s3 aldım çok memnunum artık custom romların dertleriyle uğraşmıyom siz de uğraşmayın alın s3 gitsin" yazdı gitti. kafa yapısını çözmüş değilim yani.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

demesi rahat tabi. ben de sterim gideyim s3 alayım çıkayım hiç düşünmeden. ama öyle olmuyor. elimdeki ideos x5 ikinci el, 425e aldım. 1 yıldan fazla garantisi duruyor. güzel de çalışıyor. özellik olarak aynısının samsunguna htcsine bakıyorum en az 700-800 lira. fiyat olarak bakıyorum 400 liralık samsungun ekranı kibrit kutusu kadar, çözünürlük sanki paintle ekranı çizmiş gibi falan.

oldum olası anlamadım senin gibi davrananları. samimi olarak soruyorum, böyle bi mesaj yazarken mantığın nedir? tamamen anlamaya yönelik soruyorum bak ciddiyim.

donanımhaber forumunda senin gibi biri de geldi 150 sayfa olmuş ideos x5 aurora ics konusuna "s3 aldım çok memnunum artık custom romların dertleriyle uğraşmıyom siz de uğraşmayın alın s3 gitsin" yazdı gitti. kafa yapısını çözmüş değilim yani.

Bu telefon çok farklı bişey  tahminim bunun kadar custom rom alan bi tel yoktur. Ama bi başka oluyor her denemede sanki yeni telefon almış gibi oluyorum rom yükleyince adamlar jb bile çıkarmışlar bu tele.

Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 13