Huawei Mate 20 Lite Tanıtıldı
-
literatur bunu yazdımkyb bunu yazdıliteratur bunu yazdı
3.fotodaki el erkek eli gibi fakat ojeli.
@mkyb elmayı sollar mı bu Çinliler?
Ne açıdan baktığına bağlı. Donanım konusunda diğer tüm markalar Apple’ı yıllardır solluyor zaten. Firmaların artık Android’den kurtulup kendi işletim sistemlerini yazmaları gerekiyor.
Huawei bildiğim kadarıyla kendi işletim sistemini yazmaya başladı ama hiç bir bilgi sızdırmıyor adamlar.
Lumia kullanırken en büyük eksiği uygulama mağazasıydı. Play store ya da Apple store kapasitesine erişmek öncelikli açmazları olacaktır o zaman. Tabi yazılımcı olmadığım için bilemiyorum bu engeli ortadan kaldırmak çok mu zordur. Onedio'daki pr videolarından beri beklentim yükseldi Çinliler hakkında.
WP tamda olması gerektiği gibiydi aslında hafif işletim sistemi düşük donanımla bile iyi performans fakat microsoft bile olsanız yeni bir işletim sistemine 1günde tüm camiayı toplayamazsınız hala bir çok uygulama geliştirici iyi gelir elde edemediği için ios uygulamasını androide bile çıkarmıyor sen bianda herkesin gelmesini bekleyemezsin.
Microsoft sabredemedi birazdaha sabretse giriş seviyesinde özellikle çok iyi pay alırdı ama ben bu işletim sistemi geliştirenlerin beynine sıçayım
wp cihazlarda pin ayarı rehber aktarımı yönetimi vb gibi en basit tuşlu nokialarda olan işlevler bile yoktu apple ile yarışıcam diyor nokia gibi büyük bir firma ile anlaşıyor çok iyi kamera teknolojilerini arkasına alıyor ama daha kendi donanımı kısıtlı telefonuna bile güncelleme vermiyor
iosdada çok basit şeyler gelmesi için bile millet 10 sene bekledi hala ekskleri var.
bence şimdiye kadarki en başarılı işletim sistemi geliştirildiği dönem için bada idi fakat nasıl ki microsoft wp den desteğini tamda kuluçka aşamasında emekleme aşamasında çektiyse samsung da bada yı emeklemeden yürüme moduna geçerken terk etti.
galaxy s1 in iphone 3gs lerin döneminden bahsediyorum s6 dan 5 sene önce samsung magnezyun kasalı metal hızlı işletim sistemine ve iyi bir kameraya sahip şık cihazlar üretiyordu işte sony nasıl hala kalas üretebiliyo üstüne koymuyor bu firmalarda böyle mal
-
@Panxer
He ya Wave 2 efsanedir gözümde. Çıktığı dönem hep almak istemiştim tam param oldu derken Samsung işletim sistemine desteği kesti. Şuan bile tasarımı farklı geliyor telefonun. Ayrıca bu telefonun kamera kalitesi zamanına göre aşırı iyiydi.