HUAWEI Tablet Alınır Mı? (Android Servisleri)
-
Pikacu bunu yazdımkyb bunu yazdıPikacu bunu yazdımkyb bunu yazdıPikacu bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hacım huawei nin tüm cihazları malzeme kalitesi olarak çok iyiler fakat google muhabbeti yüzünden ben uzaklaştım
bu yaştan sonra onla bunla şunla uğraşmak istemiyorum daha basit olsun herşey istiyorum
o sebeple xiaomi poco pad almıştım yaz sonu çokta memnunuz iş görüyor 5 yıllık samsung tablet artık ölmek üzere onun yerine yine poco yada xiaomi almayı düşünüyorum.
Bendeki fe+ olanı 7-8 yıl kullanmayı düşünüyorum. Güncellemeleri filan da kapattım. Youtube, chrome (60 sekme açık), foxit Pdf editor ve word Office kullanıyorum. Bu şekilde baya gider herhalde.
Samsung notebook vardı. Onu teşhir ürünü olarak almıştım. 11 yıl kullandım.
Rahat görür o kadar süreyi. Donanımı gayet iyi. Yalnız bataryan o kadar dayanmaz değişim ister.
Eyvallah sağolasın.
Orijinal bataryayı nereden bulabilirim? Şimdiden stok yapsam olur mu?
Yapsan bile bekledikçe batarya eskir. En temizi 2 senelik garantinin dolmasına yakın Samsung'a verip bataryadan şikayetçi ol ücretsiz değişiyorlar.
Allah razı olsun.
Garanti sürecini takip edeyim.

-
honor magic pad 2 al full paket 26k idi 6 taksit
-
Yazılımsal kötü tecrübelerim var. Elimi sürmem huawei tablete.
Uygulamaları karta yükletmiyordu, herseyi denedim. Hafiza dolu hatalarından dolayı cihaz cop oldu.
-
Magic pad 2 vs s10 plus hangisi ?
-
Kaan bunu yazdı
Uygulamaları karta yükletmiyordu, herseyi denedim. Hafiza dolu hatalarından dolayı cihaz cop oldu.
çoğu android de var bu sıkıntı 256 gb dan düşük hafızalı tablete el sürmemek lazım.
-
Ziraatci bunu yazdı
Magic pad 2 vs s10 plus hangisi ?
hocam iki tabletin de teknik özellikleri birbirine çok yakın
yapay zekaya sordum senin için aynı benim düşündüğüm gibi cevap verdi.
'' Honor MagicPad 2, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisiyle güçlü bir performans sunarken, Samsung Galaxy Tab S10 Plus yapay zeka destekli özellikleriyle öne çıkıyor. MagicPad 2'nin 144Hz OLED ekranı, IMAX Enhanced ses sertifikası ve 10,050 mAh bataryası dikkat çekici. Ancak Samsung'un Galaxy AI destekli özellikleri ve daha büyük depolama seçenekleri avantaj sağlayabilir. Kullanım amacına göre seçim yapmak daha doğru olabilir. Oyun ve medya tüketimi için MagicPad 2 daha iyi olabilirken, profesyonel ve üretkenlik odaklı kullanım için Galaxy Tab S10 Plus avantajlı olabilir. ''
-
PanxeR bunu yazdıKaan bunu yazdı
çoğu android de var bu sıkıntı 256 gb dan düşük hafızalı tablete el sürmemek lazım.
Ilk başlarda birincil hafıza olarak formatladiginda ana bellek gibi görüyordu. Sonra güncelleme geldi ve sicti..
-
Alınmaz bence. Birsürü Androidli marka varken ne yapacan :D