folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder HUAWEI Tablet Alınır Mı? (Android Servisleri)

HUAWEI Tablet Alınır Mı? (Android Servisleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hacım huawei nin tüm cihazları malzeme kalitesi olarak çok iyiler fakat google muhabbeti yüzünden ben uzaklaştım

bu yaştan sonra onla bunla şunla uğraşmak istemiyorum daha basit olsun herşey istiyorum

o sebeple xiaomi poco pad almıştım yaz sonu çokta memnunuz iş görüyor 5 yıllık samsung tablet artık ölmek üzere onun yerine yine poco yada xiaomi almayı düşünüyorum.

Bendeki fe+ olanı 7-8 yıl kullanmayı düşünüyorum. Güncellemeleri filan da kapattım. Youtube, chrome (60 sekme açık), foxit Pdf editor ve word Office kullanıyorum. Bu şekilde baya gider herhalde.

Samsung notebook vardı. Onu teşhir ürünü olarak almıştım. 11 yıl kullandım. 

Rahat görür o kadar süreyi. Donanımı gayet iyi. Yalnız bataryan o kadar dayanmaz değişim ister.

Eyvallah sağolasın.

Orijinal bataryayı nereden bulabilirim? Şimdiden stok yapsam olur mu?

Yapsan bile bekledikçe batarya eskir. En temizi 2 senelik garantinin dolmasına yakın Samsung'a verip bataryadan şikayetçi ol ücretsiz değişiyorlar.

Allah razı olsun.

Garanti sürecini takip edeyim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

honor magic pad 2 al full paket 26k idi 6 taksit

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yazılımsal kötü tecrübelerim var. Elimi sürmem huawei tablete. 

Uygulamaları karta yükletmiyordu, herseyi denedim. Hafiza dolu hatalarından dolayı cihaz cop oldu. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Magic pad 2  vs s10 plus hangisi ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Uygulamaları karta yükletmiyordu, herseyi denedim. Hafiza dolu hatalarından dolayı cihaz cop oldu. 

çoğu android de var bu sıkıntı 256 gb dan düşük hafızalı tablete el sürmemek lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Magic pad 2  vs s10 plus hangisi ? 

hocam iki tabletin de teknik özellikleri birbirine çok yakın 

yapay zekaya sordum senin için aynı benim düşündüğüm gibi cevap verdi.

'' Honor MagicPad 2, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisiyle güçlü bir performans sunarken, Samsung Galaxy Tab S10 Plus yapay zeka destekli özellikleriyle öne çıkıyor. MagicPad 2'nin 144Hz OLED ekranı, IMAX Enhanced ses sertifikası ve 10,050 mAh bataryası dikkat çekici. Ancak Samsung'un Galaxy AI destekli özellikleri ve daha büyük depolama seçenekleri avantaj sağlayabilir. Kullanım amacına göre seçim yapmak daha doğru olabilir. Oyun ve medya tüketimi için MagicPad 2 daha iyi olabilirken, profesyonel ve üretkenlik odaklı kullanım için Galaxy Tab S10 Plus avantajlı olabilir. ''

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

çoğu android de var bu sıkıntı 256 gb dan düşük hafızalı tablete el sürmemek lazım.

Ilk başlarda birincil hafıza olarak formatladiginda ana bellek gibi görüyordu. Sonra güncelleme geldi ve sicti.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuRNN
    BuRNN's avatar
    Erkek

Alınmaz bence. Birsürü Androidli marka varken ne yapacan :D

Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 19
huawei android servisleri