folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Huawei Y5 2018 Yarın Bimde 879 Tl Ye Satılmaya Başlanacak? Almaya Değer Mi?

Huawei Y5 2018 Yarın Bimde 879 Tl Ye Satılmaya Başlanacak? Almaya Değer Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon kasa ve özellik olarak o fiyata gayet iyi ama kılıf, ekran koruyucu konusunda tek çaren internet olur. Onun harici pek sıkıntı çıkarmaz zaten 2 yıl garantisi var nasıl olsa.

https://www.youtube.com/watch?v=bWnNbJG2gsI

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Telefon kasa ve özellik olarak o fiyata gayet iyi ama kılıf, ekran koruyucu konusunda tek çaren internet olur. Onun harici pek sıkıntı çıkarmaz zaten 2 yıl garantisi var nasıl olsa.

demin donanım haberde inceledim videoyu. ara sıra takılmalardan bahsediyor ama arka planda çalışan ıvır zıvırdan da olabilir. elime geçince arka planda sürekli açık olan gereksiz uygulamalarını dondururum telefonun bir uygulama ile.

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2 GB ram var hocam takılma yapması normal. 700 liralık telefon sonuçta.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

2 GB ram var hocam takılma yapması normal. 700 liralık telefon sonuçta.

bir de işin ilginç tarafı bir iki sene önce 1400 tl satışla başlamışlar. Ufak tefek takılmalar varsa sıkıntı değil. ekranın büyük olması hoşma gitti açıkçası

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam bizim millette bilindik marka değilse çöptür anlayışı var. Xiaomi ve Huawei bu algıyı zar zor yıktı ama hala devam ediyor. Alcatelleri ülkeye ucuza cihaz almak isteyenler için getirdiler ama tutulmadı. Satıcıda muhtemelen elinde kalan stoğu bitirmeye çalışıyordur. Telefonun kronik sorunu var mı diye baktım sadece ısınma yapıyor demiş bir kaç kullanıcı. Tahminim metal kasa olduğundan ısıyı daha belirgin hissettiriyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_kiyatrist
    pc_kiyatrist's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu telefonu bir arkadaşım annesi için almıştı. İnanılmaz sıkıntılı telefon. Sürekli şebeke hatası veriyor.  Açık ve şehir merkezindeki telefon kapalı görünüyor. Çalsa da Zil Sesi çalmıyor. Kafayı yedirtti bize. Ben tavsiye etmiyorum. İnternette çok az bilgi var bu telefonla ilgili. Ayrıca şikayetvara bakarsanız bir sürü şebeke problemi görünüyor. Bunun yanında servis de ölü.

- anlat + "malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyordum kamyonu" -ne diyorsun? + ne diyeceğim, siz kaçırdınız, siz anlatın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek
    pc_kiyatrist bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu telefonu bir arkadaşım annesi için almıştı. İnanılmaz sıkıntılı telefon. Sürekli şebeke hatası veriyor.  Açık ve şehir merkezindeki telefon kapalı görünüyor. Çalsa da Zil Sesi çalmıyor. Kafayı yedirtti bize. Ben tavsiye etmiyorum. İnternette çok az bilgi var bu telefonla ilgili. Ayrıca şikayetvara bakarsanız bir sürü şebeke problemi görünüyor. Bunun yanında servis de ölü.

ayrıca arka kapak açılmıyor ve bataryası değiştirilemiyor diye duymuştum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    7714714 bunu yazdı
    pc_kiyatrist bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

ayrıca arka kapak açılmıyor ve bataryası değiştirilemiyor diye duymuştum

batarya değiştirilemiyorsa kötü bir durum. pc_kiyatrist, şikayet var a baktım ama şebeke ile ilgili herhangi bir yazı bulamadım pop 4 modeli ile ilgili.

Kaan N2 kullanan var mı aramızda özellikleri güzel gözüküyor

https://urun.n11.com/cep-telefonu/kaan-n2-32-gb-2-yil-garantili-kilif-ve-ekran-koruyucusu-hediye-P264478940?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

driveshaft tarafından 03/Ağu/19 19:58 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arka kapak açılamıyor ve bataryası değiştirilemiyor derken ? Şuan piyasadaki tüm telefonlarda batarya kasanın içinde. Kasayı açarsanız değiştirilebiliyor. Ha 10 sene önceki tuşlu Nokialar gibi elle çıkan bataryası olsun diyorsanız öyle telefon üretilmiyor şuan.

2 yıl garantisi var. 2 yılın bitimine yakın zaten batarya ölmeye başlar garantiye verip sıfır batarya taktırırsınız. Bu devirde amiral gemileri bile 2 senede çöp oluyor 700 liralık telefonu ömür boyu kullanmayı beklemeyin.

mkyb tarafından 03/Ağu/19 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2891 Toplam Mesaj: 20
tavsiye cep telefonu