Hudut Karakolu
-
Yeni öneriler ?
-
vallaha ben geri donsem malzeme alma hakki verseler bot felan degilde cok kaliteli termal icliklerden alirdim iki tane.
o bot icin bir zimbirti satiyorlar takiyosun fermuarli oluyor ondan alirdim. fener ve pil sarj makinasi ve pil alirdim giderdim -
Arkadaşlar
Artvin Borçka çektim kuradan. :)
-
Öncelikle tebrik ederim.
Aynen Eğirdirden refüze ettiler beni de..
Ben de Hudut komutanlığ yaptım.. Hudut eğitimi aldığın zaman Tabur Komutanlığı emrine verilirsin . Orda tabur komutanı görevlendirmeni yapar. Merkezde kalırsan sıfır noktasında çalışmazsın. benim gibi hudut karakoluna şutlarsa hudut boyunca sakşamdan sabah akadar geze durusun
Karakolda pek zamanın olmayabilir fakat yine de kafa dağıtacak bişeyler al.
-
Ryans bunu yazdı
Arkadaşlar
hayırlı olsun hocam :)) olta takımı al :)
-
Lightsaber bunu yazdıRyans bunu yazdı
Arkadaşlar
hayırlı olsun hocam :)) olta takımı al :)
genelde herkes öyle diyor . :) 4 tane artvin vardı 3ünü dereceye girenler seçti. 1 tane kalmıştı oda bana nasip oldu.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
https://www.dexshelltr.com/ bu ürünleri al rahatına bak hocam :D üşüme sorunun 0 olacaktır 200 tl verip rahatına bakacaksın
Hocam bu sitedeki eldivenlerin bilekten bantlanan versiyonları var mı, biliyor musunuz? Eldiven taktığım zamanlar elimden çıkma hissiyatından hoşlanmıyorum :) Motorcu eldivenleri gibi bilekten bantlanarak sabitlenen versiyonları varsa belki ben de düşünebilirim.
-
Su an askerdeyim Bingöl'de en yakın arkadasım ps Vita ve telefonum diğer her türlü ihtiyacını askeriyeden karşılaşabilirsiniz.