Hugo Chavez Öldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    NovalgiN bunu yazdı

Heryerde aynı yorum var "venezuela da yaşayan bir arkadaşımın anlattıklarına göre" 

afedersiniz de orada yaşayan arkadaşlarınız uyuşturucu ve kadın ticareti mi yapıyorlar ? ve siz bunlardan neden "halk" diye bahsediyorsunuz ?

chavezin ölümüne abd yaltakçıları, uyuşturucu ve kadın mafyası, petrol zenginleri sevinir sadece

İyide hocam Chavezden bize ne yahu. Ben orada takıldım..

Müslüm baba gitti bundan büyük sorunmu olur, Tabiki Bu Chavez mevzusuna nazaran.  Hem Neyse ney, Oda yaptı bişeyler gitti. Ben şahsen Üzülmedimde Sevinmedimde....

Doğru düzgün tanımıyorum bile onu yahu.!    Ahhanda Tayyip Memleketi Pahalılık cenneti etmiş. Ben buna üzülürüm sadece.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

insanlığa katkı sağlamış bireyler hakkında "bize ne" demek bencilliktir.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

başımız sağolsun chavezide yediler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

ülke refaha erecek, komünist zulüm bitecek.

ne içiyo bu adam

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

ülke refaha erecek, komünist zulüm bitecek.

ne içiyo bu adam

bende isterem :D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

Ve bütün DEVRİMCİLER seni Ayakta Uğurluyor  " HUGO CHAVEZ " . Okuyorum saçma insanlar saçma yorumlar yapıyorlar komünist diye ayırıyorsunuz gücüme gitti kendi düşüncem siktir boktan din tüccarlıgı yapıpta amerikan yakalası olarak ölmekten binbir kat daha iyidir DEVRİMCİ ölmek . İstedigi kadar uğraşsınlar ağzımıda açmak istemiyorum işin açıkcası Tarih Korkakları yazmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

2013 ün son kurbanı :(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kasv4 bunu yazdı

Ve bütün DEVRİMCİLER seni Ayakta Uğurluyor  " HUGO CHAVEZ " . Okuyorum saçma insanlar saçma yorumlar yapıyorlar komünist diye ayırıyorsunuz gücüme gitti kendi düşüncem siktir boktan din tüccarlıgı yapıpta amerikan yakalası olarak ölmekten binbir kat daha iyidir DEVRİMCİ ölmek . İstedigi kadar uğraşsınlar ağzımıda açmak istemiyorum işin açıkcası Tarih Korkakları yazmaz.

Tarih korkakları yazmaz demişsin... Hocam İnsanoğlunun Lanetli Tarihi bu Düşünce ile başlar işte.....

Milyar tane Sperm içinde İmkansızı başarıp Dünyaya geliyorsun, Ve Gencecik yaşında Yar koynuna girmeden Bir Kral Can sıkıntısından savaş istedi diye, Yada başka Toprakları alıp Büyük Ülke hayalleri kurdu diye, Gençliğinden Yaşamından olan Milyarlarca insanın tamamını Tarih zaten yazmadı yazamayacakta.. Yazsa ne olacak, Yaşamadan Ölenleri....  Başkasının Şımarık Dürtüleri uğruna Ölenleri.

Yaşam Kutsaldır.... İnsanların Kutsal olan yaşamı güzel yaşamaya meyil etmelerini isterdim. Bu ideal uğruna Adam öldürülmez, Savaşta yapılmaz ama zaten Bu İdeal uğruna Savaşırsan İdealin Ruhuna zarar vermiş olursun. O Yüzden İnsanların Kendiliğinden Uyanmasını ve Akıllanmasını beklemekten başka Çare yok.!  Ve Cesaret İstemeyen Tek Güzel İstektir bu İstek. Bebekleri Öldürmeyen, Doğayı Yoketmeyen, Ve Yaşayan Canlıların Yaşam Hakkını Hiçe Saymayan En Güzel İstektir Bu İstek... Bu İstek Aşk Gibidir... Sevgidir.. Ve En Büyük Güçte Zaten Esas olarak Sevgidir.

Ve son Olarak Ekliyorum... Emin olun Sevgi olmasaydı Bu Savaşmayı Erdem sanan Hanzolar Savaşamayacaktı bile... Savaşmalarını bile Sevginin Gücüne Borçlular. 

ShockMan tarafından 07/Mar/13 10:41 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasa da , Abd ye kafa tutması (ki muhtemel abd'nin onun ölümünde  bir parmağı var) Halkının onu seviyor olması ve uyguladığı şehir düzenlemesi sisteminin adı Atatürk sistemi olması onu taktir etmekten geri bırakmıyor beni...

Ne Mutlu Türk Doğana..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=kRpbUExb_S0

http://www.youtube.com/watch?v=IT29lMiO3uQ

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 6042 Toplam Mesaj: 43