Hukuk Hocasını Bozmam Lazım
-
coLdPriNCe bunu yazdı:
-----------------------------
ehehe birinci sınıf olduğun belli, okumaya üşeniyorsun. sonlara doğru eğer benim gibi sözel bi bölüm okuduysan pek zor gelmiyo okumak :D
-----------------------------güldüm :D
-
s*ktır et sana ne kadar laf atarsa atsın haklısınız de vallaha bende aynını düşündüm de umursama.
-
ama biz sustukça adamlar kendilerini birşey zannediyorlar. bi arkadaş daha var oda hocayı bozmak istiyor. en iyisi ben onu gaza getireyim o çıkışsın hocaya :D rezil olmakta var.
-
Hayatındaki en salakça şeyi yapmış olursun. :D
-
dersi tekrar almanın rezil olmadan yolları da var uğraşma bu kadar :)
edüt:da yollarıdan önce mi olcak okudum da garip geldi :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Cin olmadan Adam çarpmamak lazım, Adam hukuk hocası diyorsun, sen ne kadar araştırırsan araştır bi şekilde sıvışıp seni sınıfın ortasında rezil eder, Hani sende bi prof falan olsan neyse,,
arkadaşa katılıyorum hukukçulardan uzak dur :D -
topluluk önünde konuşacak şeyi olan insan donanımlıdır, bilgilidir. o bilgiyi edinmek için zaman ve emek harcamıştır. üni'ye gelene kadar karı, kız, apaçilik peşinde koş sonra ben niye cevap veremiyorum:)
RotKerim bunu yazdı:
ama biz sustukça adamlar kendilerini birşey zannediyorlar. bi arkadaş daha var oda hocayı bozmak istiyor. en iyisi ben onu gaza getireyim o çıkışsın hocaya :D rezil olmakta var.
----------------------------- -
BosphorusPasha bunu yazdı:
Cin olmadan Adam çarpmamak lazım, Adam hukuk hocası diyorsun, sen ne kadar araştırırsan araştır bi şekilde sıvışıp seni sınıfın ortasında rezil eder, Hani sende bi prof falan olsan neyse,,
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ben muhasebe hocamı bozdum karı 6 dersime giriyodu 2 senelik okul 4 senede bitti
siktir et bence hiç bulaşma abi tavsiyesi :)
-----------------------------adam haklı gençliğin gazına gelip hocaya batma yaşlanana kadar bitiremezsin
hocayıda göt edemezsinde olurda edersen o okulu bırak işportaya başla :D
bizim komşu hocanın ölmesini bekliyordu en son
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------ama biz sustukça adamlar kendilerini birşey zannediyorlar. bi arkadaş daha var oda hocayı bozmak istiyor. en iyisi ben onu gaza getireyim o çıkışsın hocaya :D rezil olmakta var.
bişeyki adam orda .D uzak dur valla ben rezil olmuştum sınıfta .d