Hukukçu Arkadaşlar ?
-
Bence polise başvur kayıt altına alsınlar. İlerde mahkeme felan en azından '' ben uyarıda bulundum bana yardımcı olunmadı " deme hakkın doğar.
-
Bundan 3 sene evvel dökümanını yazmıştım; http://www.tahribat.com/Dokuman-Hukuk-Mesru-Mudafaa-237/
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Birde şunu unutma. Mesela adam sana yarın sokakta bir tokat attı. Sende bunu öldürdün. Sonra yok efendim beni tehdit etmişti,bana tokat attı vs. gibi savunma vermen anlamsız olur... Vereceğin karşılığın dengeli olması gereklidir.
Ayrıca yarın birgün bir sorun yaşarsan başına bir olay gelirse beni tehdit etmişlerdi diye savunman biraz geçersiz kalabilir. Neden tehdit ettiklerinde polis veya savcılığa gitmedin diye sorabilirler.
-----------------------------o adrenalinin içinde dengelemeyi düşünür mü ki aslında mümkün olabilir de herkes için aynı şey söylenemez sanırım
-
savcılığa suç duyurusunda bulun
bırak devlet uğraşsın
ve başka bir yere taşın -
Cezası olur tabi canını kurtarmak için adamı vuran birini biliyorum adamı aldılar 15 yıl verdiler :D
-
kesinlikle tehtid edildiğine dair savcılığa suç duyurunda bulun yarın öbürgün elinden çıkacak bir kazada müthiş derece de de indirim sağlar sana birini öldürürsen kolay yırtmazsın ama alabileceğin minimum cezayı alırsın yani şuan ne dense boş çünkü adamı nasıl öldürdüğünün önemi çok tutup sen bu olaydan sonra yanında emanet taşırda adamı kavga sırasında üzerindeki emnetle öldürüsen indirimden çok fazla nasip almassın bu kasıta giriyor dostum adam sana saldırdı adamın elindeki ameneti almaya çalışırken adam üstüne düştü ve bıçak istem dışı adamın bir tarafına girdiyse ;) i burada dikkat o zaman farklı olur yani olayın işlenişi ve sonrası önemli vs vs
sağlam bir avukat kılıfına çok güzel uydurur mümkün olduğu kadar kavga sonrası emniyette ifade verme ve salakmısın gerçekten ölüm tehdidi almıyorsan kimseyi öldürmeye deymez dayak tehdidi alıyorsan dayak ye sorun olmaz 1 anlık delikanlılık ömür boyu hapiste karılık yaptırır adama bunlar basit şeyler değil arkadaşım tavuk öldürmüyorsun