Hukukçu Arkaşlara Bir Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Sahibinden.com üzerinden satış gerçekleşmiş ve iptal olmuş. Seni davaya eklese bile en fazla bir defa gider ifade verirsin başkada birşey olmaz hocam. Akabinde haksız suçlama sebebiyle tazminat davasını yapıştırırsın aklı başına gelir (Bunu hukukçuya danışmakta fayda var). Sen ürününü sağ salim aldıysan gerisini takma kafaya.

beni davaya eklemesi bu satış işinden değil. kendisini mng dövmüş beni cezalandırmak için tanık yazdırıcak beni suçlamıyor mahkeme çağırsın uğraşayım istiyor.

konuşma kayıtları varsa sende blöf yap ben bu konuşmanın kaydını aldım hiç suçum olmadan beni cezalandırmak adına beni şahit yazdırıp işime gücüme mani oluyorsun hakkımı arayacağım gibisinden karala bir şeyler işte :D

Karşıdakinin haberi olmadan ses kaydetmek suç hocam. Haklı iken haksız duruma düşmeye gerek yok. Adamla muhatap olma artık. Çok arayıp rahatsız ederse savcılığa tacizden suç duyurusunda bulunursun. Diğer konuda tanıklık yapabileceğin bir durumda değilsin hocam. Adliyeye 1 defa gidersin ifadeni verirsin. Ben uzaktayım adamla tek alakam sahibinden.com üzerinden yaptığım satış. MNG kargo ile gönderdim. Orada ne olup bittiğini görebilme veya bilebilme durumum olmadığı için tanıklık yapabilmemde mümkün değildir dersin olur biter hocam. Öyle 5-10 defa git gel yapmazsın yani. 1 defa gider ifadeni verir çıkarsın.

ses kaydı ne alaka hoca , sahibinden.com üzerinden konuşma kayıtları yok mu :D

Bold yaptığım yerde arkadaşın ses kaydı anlamında yazdığını düşündüğüm için yazdım hocam. O tehditleri falan muhtemelen telefonda konuşmuşlardır zaten. Yazılı değildir yani

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 1982 Toplam Mesaj: 12
altın portak goes to