folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Hukukla İlgili Aklıma Gelen İlginç Açık

Hukukla İlgili Aklıma Gelen İlginç Açık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Parmak izi herkesde farklı diye biliyorum 
    hadi parmak izi yok 
    her ikisininde olay zamanı nerede olduğu tespit edilir.  kanıt şahit vs  ispatı olmayan göt altına girer yani 
    olay zamanı neredeydin diyecek diyecekki evdeydim eve ne zaman girdin şu saatte  eve gidene kadar geçtiği kameralarda kayıtlarına bakılacak vs  yana neredeyse

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam her insanin parmak izi farkli olur

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Parmak izi herkesde farklı diye biliyorum 
    hadi parmak izi yok 
    her ikisininde olay zamanı nerede olduğu tespit edilir.  kanıt şahit vs  ispatı olmayan göt altına girer yani 
    olay zamanı neredeydin diyecek diyecekki evdeydim eve ne zaman girdin şu saatte  eve gidene kadar geçtiği kameralarda kayıtlarına bakılacak vs  yana neredeyse

Hocam dediğiniz gibi herkeste farklı.  Tek yumurta ikizilerinde papila ,  kemer vs aşırı benzerlik gösterir hatta %95 lere varan benzerlikler. Fakat kalan 5% lik dilim ile kişinin tespiti oolaylikla yapılabilir 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Tmm o zmn eldiven giymeleri şart =)

Tmm çok da iyi buluş değilmiş ,onun yerine maskeli soymak daha iyi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

taşşaklı bir araştırma merkezi olsa hertürlü bulunur.

ağzına pirinç koyup tükürtmekten tutunda , piskolojik çapraz sorulara kadar herşey ele  verir :)

yeterki suçluyu bulmak için sağlam bir ortam kurulsun. inine cinine kadar test yapılıp rapor çıkartılır. sonra itraf etmesi için deliller önüne koyulur.

işe yaramazsa B planı devreye girer. ikiside cezalandırılıormuş gibi yapılır. onlar nezarette tartışırken dinlemeye alınır. yada kavgalarından hangisinin suçlu olduğu anlaşılmaya çalışılır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Amerikada yasandi. Alinan dna ornekleri de her iksiine %99 mu ne uydu ama kesin ispat olamadi. Tecavuz ve oldurmeydi sanirim. Davanin sonucunu takip etmedim ama en ufak belirsizlik adami kurtarir...

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Parmak izi farklıymış,

http://blog.milliyet.com.tr/ikizlerin-parmak-izleri-ayni-midir--/Blog/?BlogNo=32199

Ayrıca bu tip konularda onlarca sorgu türü vardır eninde sonunda birisi yumurtlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

DNA farkı olur gibime geliyor tam emin değilim şimdi boş konuşmuş gibi oldum ama her türlü çözülür o ayrıca parmak izi farklı oluyorsa dna da farklıdır ya. Tamam çözdüm olayı. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

yalan makinesi...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Parmak izi kişiye özeldir, 

Ayrıca Burası Türkiye :) ikisini de içeri atarlar, illa ki konuştururlar. 

Bi arkadaşın eniştesi düğüne gitmişti, biri o hengamede vuruldu falan, kimin vurduğu belli değil, orada suçlu olabilecek 4-5 kişi de yatıyor. Burası Türkiye :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5544 Toplam Mesaj: 44
hukuk ikizler