Hulki Cevizoğluna Canlı Yayında Tehdit
-
Arkadaşlar Art'de halen devam eden Ceviz Kabuğuna bi fax geldi.Ve faxta ayağını denk al meydanı boş sanma,Silahlarımızı elimize alırız gibisinden bir tehdit geldi.Adam 0535 liymiş bakıyorlar Adı Çağatay Soyadı ise a ile bitiyor.Ve bu şahıs Pazartesi günü Savcılığa gidecek.Sanmıyorum Hulki'nin bu davanın peşini bırakacağını.Ama karşıdaki o programa öyle mesaj atıyorsa kesin arkası güçlüdür.Yakında Hulki saldırıya uğrarsa şaşmayın....
-
ulen bizim ündien hocanın adı çağatay ak... tı o olmasın aboooooo...... :D
-
Doğruları söylediği için olabilir mi?
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------
ulen bizim ündien hocanın adı çağatay ak... tı o olmasın aboooooo...... :D
A ile bitecek *****A ve Davadan sora adını açıklayacakmış. -
Gaza gelenler mi dinliyor bu adamı?O zaman açalım Benim Bacım Dans Edemez yarışmasını izleyelim.Olan biteni görmezden gelelim.Lay Lay Lom bitsin gitsin herşey....
-
sabih kanadoğluda orda hayret hala bunları nasıl ergenekoncu diye almadılar içeriye :) gerçi önce beni sonra onları alcaklarmış :D
edit.
acıdım bu adama yaf neydi ne oldu yılların caviz kabuğu ne hale gelmiş bi 15-20 dk seyredeyim dedim almışlar ne üdüğü belirsiz bir adamı serkan bilmem ne diyew konuşturuyorlar koskoca kanadoğluda öyle birine cevap veriyor. adam sürekli iğneliyor.
-
Valla pazartesi haberlere çıkabilir.Ben adam yerine olsam ve arkam güçlü değilse ilk ucakla yerimi değiştiririm :D
-
Halen devam ediyormu program? konu ne? ne konuşuluyor?
-
Devam ediyor.Anayasa Mahkemesinin Kararı felan tartışılıyor...
-
UmutxTR bunu yazdı:
Halen devam ediyormu program? konu ne? ne konuşuluyor?
-----------------------------millet arıyor onlar dinliyo cevap veriyo. 20 dk. dir seyrediyorum kusura bakmasın ama hala konuyu anlayamadım. yani eskisi gibi değil bu ceviz kabuğu
-
Sözü arayanlara verdiler.Daha önce kendileri tartıştılar.Birazdan tekrardan başlarlar....