folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Humble Bundle Indie - Müthiş Yapımlar

Humble Bundle Indie - Müthiş Yapımlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Müridler bir kaç saat önce bir bundle başladı indie inanımlaz oyunlar var oynamadıysanız mutlaka alın kaçırmayın.

Trine2: İnanılmaz bir platform oyunu grafikleri çok güzel ve hikayesi bence çok güzel bir oyun. 3 tane karakteri kontrol ediyorsunuz büyücü, kılıçlı bir adam ve ok atan ormancı bir kız. Oyun inanılmaz zevkli ve co-op desteği vardı.

Mark of the Ninja: Oyun Hitman in şu son çıkan oyunuyla birlikte çıkmıştı(absolution). Ve oyunun gizlilik unsuru hitmanla karşılaştırıldı inanılmaz bir şey oyunda gizlilik yaparak ilerliyorsunuz ve inanılmaz zevkli shank in yapımcılarından.  

Brütal Legend: Oyun şu Monkey Island gibi oyunları yapmış LucasArts ın efsanelerinden hatta son zamanlarda şu para toplama sitesinden inanılmaz büyük bir rakam toplayan(bir macera oyunu için) şişko bir adam vardı şimdi gece gece ismini unuttumda, böyle kafa buluyordu sürekli - inanılmaz bir kişilik ve tüm oyunlarını mutlaka oynamanız lazım işte brütal legendide bu adam yaptı ve inanılmaz bir oyun özellikle müzikle ve rockla ilgilenen arkadaşlar varsa daha çok ilgi duyacaktır. Gitar çalarak iskelet falan öldürüyoruz inanılmaz bosslar inanılmaz bir mizahi yapı çok güzel bir oyun.

FTL: Faster Then Light oyunu aslında böyle uzay oyunlarına karşı hep kötü oyun çıktığı için ilk çıktığında çok önyargılıydım ancak oyun süper ötesi bir indie yapım. Oyunda başıza gelebilecek real time olaylar var yani işte bir yere gidiyorsunuz orda korsanlar karşınıza çıkıyor yanlız bu bi script değil yani yeniden başladığınızda ve oraya gittiğinizde o korsanlar orda çıkmıyor yani farklı farklı olaylar başınıza geliyor işte olayları görmezden geliyosunuz veya savaş açıyorsunuz. Uzay geminizin işte işlerini ayarlıyorsunuz tayfa topluyorsunuz bir sürü savaş yapıyorsunuz. Kısaca inanılmaz güzel ve bolca vaktinizi alacak bir oyun.

FEZ: Oyunun isminin fes ile ilgili bir bağlantı olduğunu düşünüyorsanız yanılmıyorsunuz zira karakterimizin başında bir fes var ve oyun çok değişik bir platform oyunu. PC çıkışını yeni gerçekleştirdi normalde Xbox360 daydı sadece. Oyunu yapanın ismini şimdi aklıma gelmedi kusura bakmayın ama daha yeni oyun yapımını bıraktı arkadaş ve sırf işte twitterdan bu yapımcıya oyunun kötü gibisinden mesajlar almış sürekli ve çok alıngan olduğu için oyun yapımını bıraktığını açıkladı ve hesaplarını dondurdu ve FEZ2 yi iptal etti. Oyun inanılmaz güzel bir yapım ve çok değişik bir stili var mutlaka şans verilmesi gerekiyor.

Eats Munchies: İlk defa duydum bu oyunu :D Bilmiyorum ne ama sanırım çok zikko bir oyun oynanmaz :D Ama yinede yukarıdaki oyunlar olunca buda arada kaynıyor.

https://go.madmimi.com/redirects/1378931502-fa4d800ec4cd4c7661c56033947a402f-66f1cf6?pa=17212137086

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hepsi var bende ama alayım kenarda dursun. Baya bir bundle birikti zaten bir ara hepsini hayrına dağıtayım burada.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

gordugum en dandik oyunlar.

yas kac hafiz 18 alti falan mi ? 

ayrica Eats degil Eets

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Mark of the ninja trine 2 ve ftl oynamaya değer oyunlar.  Oyunların dandikliği ise görecelidir. Tamamen zevk meselesi zaten indie oyunların çoğu zaman geçirmelik oyunlar. Kimse sana senaryosu ile grafikleri harikalar yaratılmış oyunlar diye pazarlamıyor bunları.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

gordugum en dandik oyunlar.

yas kac hafiz 18 alti falan mi ? 

ayrica Eats degil Eets

mark of ninja ve trine a dandik oyun diyebiliyosan bence oyunlar üstüne yorum yapma :) 

bende bundle ı çıktığı saat aldım :) olan amazon sale de bu oyunları alanlara oldu...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Anlamadim

Humble ne

Bundle ne

İndie ne

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Anlamadim

Humble ne

Bundle ne

İndie ne

Humblebundle adlı site vakıf gibi yardım amaçlı oyun firmalarıyla anlaşıp kampanyalar düzenleyen bir site.

Indie ise tek kişi ya da küçük yerel gruplar tarafından yapılan bağımsız oyunlara deniyor. Limbo, minecraft gibi oyunlar örnek olabilir.

Sitede bağış toplanıyor ve adı geçen oyunların hepsi bağış yapan kişilere ücretsiz veriliyor. Aksi belirtilmedikçe (average fiyat) minimum 1 dolar karşılığında bütün bu oyunalra sahip olunabiliyor. Bugune kadar Thq - Deep silver - origin - telltale - alan wake gibi fiyatları 100+ dolarları bulan oyunları dağıttılar. Şuanda büyük çoğunluk 1 dolara oyun sahibi olmak için siteye para bağışlıyor ama asıl amaç daha farklı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Total payments : $1,104,723.77  Oha amına koyum Her 5 dolardan $0.71 i siteye gidiyor oha kaldırdıkları paraya bak

manhyak tarafından 12/Eyl/13 06:56 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Kredi kartim olsa alirdim :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı

Kredi kartim olsa alirdim :/

yakin dovus bitirici teknikler , savunma sanatinda meziyetler , guc istiyorsun

ve zihin, uyku, konsantrasyon, enerji gibi temel meziyetlerini oyunda harciyacaksin oyle mi erdi ? bu is hic hosuma gitmedi..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

Brutal legend ile trine 2 complete story alınır bence diğerleri fasafiso

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 1997 Toplam Mesaj: 18