Hürriyet Gazetesi Yarın Kaspersky İnternet Security 2010 Hediyeli
-
ESET verselermiş keşke...
-
An itibari ile almış bulunmaktayım... 75 krş verdim... Gazete + cd
-
cheat bunu yazdı:
-----------------------------
hoca kurulumdan sonramı uc ay yoksa yarında sonramı uc bilion mu
-----------------------------kasperskyı kurunca 1 ay süre veriyo zaten 1 ayın sonunda da 3 aylık keyi kullanırsın eder sana 4 ay ama işte 3 ay ne zaman başlıyor o önemli.
-
nolanded bunu yazdı:
cheat bunu yazdı:
-----------------------------kasperskyı kurunca 1 ay süre veriyo zaten 1 ayın sonunda da 3 aylık keyi kullanırsın eder sana 4 ay ama işte 3 ay ne zaman başlıyor o önemli.
-----------------------------Öğrenen olursa pm le veya burdan bana da söyleyebilirse sevinirim.
-
nolanded bunu yazdı:
cheat bunu yazdı:
-----------------------------dediklerini zaten biliyorum bende 3 ayın ne zmn başladıgını soruyorum ztn gerçi ihtiyaçım yok trial-reset ve netten buldugu keylerle surekli güncel ama yine bulunsun kurulumdan sonra bşlıysa guzel olur yani
-
allah o windows 7 geliştiricilerinden razı olsun almıştım o zaman 1 yıllık keyimi hiç derdim yok valla o konuda :D ayrıca dün de aldım kaspersky mi aslında gereksiz ama evde cd si olsn istedim :D zaten beleş
-
Vıyyyy duymadim gormedim :'|
-
bugün kurdum elimde 3 4 cd vardı.. tabi tek akıllı bizmiyiz.. adamlar üretimden itibaren 3 ay başlatmış.. bugün itibari ile kuranlara 79 gün kaldı diyor.. dün kuranlara 80... anlıcanız elinizde 50 tanede cd olsa 3 ay sonra hepsi fos... kandırıldık :D
-
3 aylık denem sürümünü alsın gööö..züne soksun :D
-
Başka forumda okudum verdikleri keyler kara listeye alınmış :)