Husky Buldum Aşıları Hakkında Bilgili Murid Var
-
arkadaslar ilk ası yapılmıs 2 bucuk aylık yavru bunlara ben ne ası yaptırcam daha ve kadara patlar bana yaklasık
-
ilk aşı iç parazit
sonra karma 1,gençlik aşısı, sonra karma 2, sonra boğmaca, dış parazit iç parazit bunlar olması lazım
benim kinin sağlık karnesine bakıp söylerim varsa başka
20 30 lira de aşının tanesine hesap edersin
-
Hoca ilk 3-4 ayda asi ve mama parasi 200-250 ytl ayirman gerek.
-
aranızda besleyen arkadaslar varsa msnden bi konusalım anaconda@derbend.net
-
yavru huskye ne maması kullanayım?
-
Hoca kopegin yavru oldugu icin kaliteli mama kullan ki kopegin gelisimi iyi olsun ,benim tavsiyem 1stchoice veya Nutra Nuggets kullanman.15 kilosu 100-130 ytl arasinda degisir ve 3ay gider bu mama sana.Market mamasi alma 15kilosu 50ytl olan mamalar kopegini oldurur.Eukanuba,Nutrience,Hill's gibi mamalarida kullanabilirsin ama 1stchoice ve Nutra Nuggets gercekten farklidir ,zaten veterinerlerde bulursun bunlari petshoplarda pek bulamassin.Asilar icin yasadigin yerdeki "Hayvan Hastenesi" devlete aittir oraya gidersen daha ucuza asi yaptirabilirsin 3-5ytl gibi bir fiyata.
Asilar Karma1 - Porva- Corona ve Ic parazit olarak ilk etapte 4 tanedir bu degisebilirde ,3hafta sonra prova ve corona nin tekrarlari yapilir ,3ayliktan sonra kuduz asisi yapilir ve ic parazitte ilk asidan 3ay sonra yapilir...ilk zamanlar boyle olur ve masraflidir ,bu asilar bitince sadece yilda bir defa bu asilarin tekrarlari yapilir...
Kopegini sev ,elinden geldigince kaliteli urunler kullanmaya bak mama yonunden.Kopek demek vakit ve maddiyat demektir ,yani butceni biraz sarsacaktir ,bazen sen 1doner e talim ederken kopegin 150ytl lik mama yiyecektir :D
Buda benim Marco Pasa :D

-
Mama olarak proplan i tavsiye ederim.somon balıklı olanını sevecektir.ayrıca selçukun tavsiye ettiği mamalar çok kalitelidir
-
he la proplan i es gecmisim :) aslina bakarsan premium mama denilen bu ust sinif mamalarin hepsi kalitedir ama nutra nuggets,1stchoice,proplan ve eukanuba bunlarin arasinda kraldir.
-
tmm elimden geldigi kadar kaliteli yer kadikoy tarafındaki devlet hastelerini nerden gorebilirim?
-
Anatolia Hayvan Hastanesi diye bi yer buldum bizim orayada yakın http://www.anatoliapet.com/ devletmi özelmi acaba
-
compu 2. resmini duvar kağıdı yaptım :) çok artis gibi çıkmış ya :D