folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Husky Yavruları

Husky Yavruları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam haklısınız keşke barınaktan alma şansım olsa. Ama malesef barınakta yavru köpek bulmak zor. Ben uzun yıllar köpek besledim devasa kangal köpeinden dobermana bulldog a kadar çok çeşit köpeğim oldu ama üniversiteye gidince malum apartman şartlarından bu şansım olmadı ve yavru köpek beslemem gerek sonuçta apartmanda besleyeceğim fazla dışarıya alıştırmadan sessizce eğlenebilmeyi evin içerisinde yaşamayı tuvalet terbiyesini filan kazandırıp istiyorum. barınaktan aldığım köpeklerde bunları başarmam zor.

kahverengi olayına gelince aslında dediğiniz gibi farklı bir köpek ama öyle birşey ki kahverengiye karşı antipatim var.kumral kadınlarıda sevmem mesela:D 

ayrıca köpeğin adı börteçin ya da kurtbey olacak kahverengi pek yakışmaz gibi:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Kahverengi olanlarda cok guzel oluyor :) Umarım sana arkadas olabılecek bır hayvan bulursun. Aslına bakarsan ben kopeklere para verılmesıne karsı bırıyım ama eger gercekten aralarından bırı ıcıne sındıyse zaten baska bı yerden alırsan aklın onda kalcagından degerını kendın bıcmelısın :)

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

İnşallah hocam ama ben anlaşırım köpeklerden ilginç bir bağ var aramızda anlamadım gitti:)

Ben de prensipte karşıyım ama bu gidişatı tek başıma değiştirme şansım yok parası olana değil hak edene yanı o köpeğe sahip olmayı hak edenin sahiplenmesi gerek yavruları.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

çok severim huskyleri ya.çok şirin oluyorlar.al hocam,hayırlı olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

http://forum.petarkadas.com/%C3%BCcretsiz_k%C3%B6pek_verenler__arayanlar/bebeklerime-yeni-sahipler-bekliyoruz-izmir

Hocam buyur gorur gormez aklıma sen geldın :) Malesef ucretliymiş kopekler bende sımdı baktım .. Ama bır konus ıstersen

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3204 Toplam Mesaj: 16