Hususi Araç Fikir Alış - Verişi
-
bende de dizel getz var mükemmel bi olay araba frenle bile kalkıyor :D gerisini sen düşün
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------
bende de dizel getz var mükemmel bi olay araba frenle bile kalkıyor :D gerisini sen düşün
-----------------------------Al bak bi kullanan daha :D
ışıklarda kalkışlar rampalarda eline vermediğin araba var mı :D
bana inanmıyorlarda :)
-
ya arabanın kalkışta gerçekten mükemmel performansı (dizelden bahsediyoruz bu arada) torku çok yüksek.. siyahta pek bi yakısıyor ama bnde kristal mavi var.. fiyat olarakta çok uygundu alınan sıralar şu an pek bi bilgim yok
-
nos18 bunu yazdı:
ya arabanın kalkışta gerçekten mükemmel performansı (dizelden bahsediyoruz bu arada) torku çok yüksek.. siyahta pek bi yakısıyor ama bnde kristal mavi var.. fiyat olarakta çok uygundu alınan sıralar şu an pek bi bilgim yok
-----------------------------Müdür ben benzinli düşünüyorum, pek bilgi sahibi değilim aslında oto konusunda,
Peki benzinli olursa dahamı atak olur araç ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------En basitinden 2010 dizel getzi yetkili serviste 15.000 bakımını 230 liraya yaptırıyoruz.
Birde ford focusu sorun bakalım ne kadar :)
Konfor olarak tabiki ford getzden daha iyidir orasına lafım yok :)
fiesta bile 330 lira hocam getz saglam araba deil derler hep, 3-4 sene sonra cok fazla sorun cıkarıyormus -
fth_ bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
En basitinden 2010 dizel getzi yetkili serviste 15.000 bakımını 230 liraya yaptırıyoruz.
Birde ford focusu sorun bakalım ne kadar :)
Konfor olarak tabiki ford getzden daha iyidir orasına lafım yok :)
fiesta bile 330 lira hocam getz saglam araba deil derler hep, 3-4 sene sonra cok fazla sorun cıkarıyormus
-----------------------------2006 model getz vardı dize.3 sene kullandım sattım gittim sıfır 2010 dizel getz aldım.Sence sorun çıkarsa aynı arabanın sıfırını alırmıyım ?
Bu arada dizel benzinliden kat kat üstündür.Torku yüksektir.Beygiri fazladır.daha atiktir