Hyundai Getz
-
çok para eder bu domain çook değerli bir domain çünkü
-
bnce kötü reklemını yapmaya başla mecbur alırar..
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------bnce kötü reklemını yapmaya başla mecbur alırar..
-----------------------------Bende getz kullanıcısıyım. Allah için bugune kadar beni yarı yolda bırakmadı.Çok memnunum aksine.Böyle birşeyi yapmayı düşünmüyorum.
Ama 1 hafta uğraşsam bütün arama motorlarında siteyi ilk sıralara yerleştiririrm.Kötü niyetli birisi olsam birisi googlda getz i arattığında bu siteyi bulur :)
-
bu arabanın benzinlisi ocağıma incir acı dikti resmen : /
-
bir forum kur veya getz in tanitimini yap. site populerlessin sonra hyundai'a satarsin:)
-
hyundai getz üretim bandından kaldırıldı yerine i serisi getirildi bilginize, satmak o nedenle pek mantıklı değil, fanları topluyabileceğin bir forum ya da portal daha iyi olabilir :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hyundai getz üretim bandından kaldırıldı yerine i serisi getirildi bilginize, satmak o nedenle pek mantıklı değil, fanları topluyabileceğin bir forum ya da portal daha iyi olabilir :)
-----------------------------
Hyundai getz henüz üretim banından kaldırılmadı bir değişiklik olmaz ise 2 yıl daha üretileceği açıklandı.i20 lerin satışı çok düşük tutulmadı.Motor hacmi ve özellikleri olarakda getzlerden düşük seviyedeler ayrıca
-
Direksiyon sınavına bu arabayla girmiştim, herkesin sınavda olduğu bir yolda vitesi 4'e atıp hız yapınca 80'le geçebildim. =)
Fan sitesi oluşturabilirsin, eğer tutarsa Hyundai yedek parçacılarının reklamlarını alırsın.
-
başka fikri olan varmı :)
-
boşa geçirdiğin her gün cebinden çıkan para demketir.az uğraşıp çok para kadırabilirsin.bi forum kur baba,1 ay uğraş sonra hyundai götüne yapışır sat sat diye.zaman geçirme fitil oldum sanki domain benimmiş gibi şu an ! :)