folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hz. Adem‘İn Yaptıgı Günah Değilmidir ?

Hz. Adem‘İn Yaptıgı Günah Değilmidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Kuranı kerimde Hava ve ademin çocuklarının nasıl evlendiğine dai bilgi bulunmamaktadır. ama bazı büyük islam alimlerinin yaptıkları yorumlarda Hz.Meryemi eşi olmadan Hamile kalıp Hz isayı Doğurmasını sağlayan Yaradan Adem ve havvadan Doğan kız çocuklarını evlenmeden Gebe bırakabilecek Güce Sahiptir . bunlardan doğan çocuklar zaten amca vs çocukları oldukları için evlilik düşer . şaunda amca kızı tyze kızı vs evliklik yapanlaarın olduğunu dşünürsek Abes kaçacak birşey yoktur dediğim gibi Kuranı kerimde Hz adem ve havvanın çocuklarının birbirleriyle evlendiğine dair bir ayet yok..

eskilerden kim kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:
    -----------------------------

okuldaki din hocasına sordum

aynı cevabı Verdi

''İnsanların büyümesi Yaygınlaşması İçin zorunlu Bir olaydı''

Cevabını verdi bana 

Kafanı karıştırıp heyecan yaşamak istiyorsan herhangibir tarikat,cemaat mensubu falan varsa git onlar ile konuş.

Ben daha o konuya gelemedim hala neden yaratıldık konusunda takıldım kaldım.(lütfen kulluk etmek için falan demeyin onlara yanlış demiyorum ama benim aradğım cevap farklı)eğer şuan inançlıysan dikkat et dinden olma tehlikesi var :D

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bir elma uğruna şu dünyanın çilesini çekiyorum  :| şeytan bok mu varda insanı kıskandın.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

alacakaranlik bunu yazdı:

Kuranı kerimde Hava ve ademin çocuklarının nasıl evlendiğine dai bilgi bulunmamaktadır. ama bazı büyük islam alimlerinin yaptıkları yorumlarda Hz.Meryemi eşi olmadan Hamile kalıp Hz isayı Doğurmasını sağlayan Yaradan Adem ve havvadan Doğan kız çocuklarını evlenmeden Gebe bırakabilecek Güce Sahiptir . bunlardan doğan çocuklar zaten amca vs çocukları oldukları için evlilik düşer . şaunda amca kızı tyze kızı vs evliklik yapanlaarın olduğunu dşünürsek Abes kaçacak birşey yoktur dediğim gibi Kuranı kerimde Hz adem ve havvanın çocuklarının birbirleriyle evlendiğine dair bir ayet yok..

peki ewlenmediklerine yönelik bi ayet war mı??? nerde kaldı tez nerde kaldı anti tez 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

insan oğlunu postalamak için bi sebep lazımmış, bu olmuş kurcalamaya gerek yok fazla :F

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 5014 Toplam Mesaj: 26