Hz. Muhammed’E Hitler Hakareti
-
hiç işte insanlar erişemediği noktalara bok atıyolar Hz.Muhammed haşa hitler lerle karşılaştırılamaz
ama ikisinede bok atmaktalar . -
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------___________________________________________________
Aslında merak ettiğim bişeyi sormak için açacaktım konuyu fakat bu haberide ekleyeyim dedim...
bu şerefsizler neden islam dinine bu kadar düşman? müslümanlara neden bu kadar hoşgörüsüz bu kansızlar?
yahudiler değilmiydi hz. isayi çarmıha geren yüz yıllarca hristiyanlara baskı yapan havarilerin peşinden öldürmek için
koşan? madem dinler arası bi savaş söz konusu neden yahudiler ve hristiyanlar birbirlerine düşman değiller?
acaba bir müslüman olarak üstümüze düşen ne? neler yapmalıyız bu hakaretleri engellemek için? onları merak
ediyorum ve yorumları bekliyorum...
fakat bi ricam inanmayan yada müslüman dinine mensup olmayan arkadaşlar yorumlarında biraz daha tutarlı olurlar
daha dikkatli yorumlar yazarsa sevinirim sonra kavga çıkıyor kavga ederek bir yerede varamayacağımza göre...
lütfen dinimize ve birbirimize saygılı şekilde yorumlar yapalım lütfen...
-----------------------------Yahudiler ve hristiynlar neden düşman değiller ? güzel bir soru. abd de yeni bir mezhep kuruldu israille birlikte.. bu mezhep altında birleştiler.adını hatırlayamıyorum.şu anda o lobi ile yönetilmekte abd. dikkat edilirse israilin koruyucusu abd dir.onlardan destek almazsa ayakta duramaz ve silinir.Abd nin ortadoğu politikasınıda israil belirler.Dünyada islama karşı çok ciddi bir birliktelik var .Emperyalist ve faşist politikalar, modernize edilmiş haçlı seferleri şeklinde soğuk ve sıcak olarak tüm gücüyle uygulanmaktadır.Bunun içinde katliamlar ve islama hakaret olarak ve islamı kendi içinde bölmek yoketmek,müslümanları kendi dininden soğutmak ve düşman etmek şeklindedir.