İ-Doser Hakkında
-
yok yarım saat kulağımı skti arkadaşlar bide işe yarıyo demezmi
-
bi zike yaradığı yok kaç sene oluyo burada beynimiz sikildi dinleyecez diye
-
hafiz o zaman piyasada torbaci diye bir meslek grubu olmazdi. neti olan herkes kafasi bir milyon gezerdi.
-
Seneler önce denemiştik tarikatla beraber, hiç birşey olmadı. Kafamız bile kırılmadı amk.
-
eski konuları inceleyin idoser la ilgili herşey var zaten. zaten korku için olanı actıgında korkacagını bekleyerek dinledigin için korkuyosn. yok yani oyle moda sokmaymış sarhoş etmeymiş. blablabla
-
Bazıları işe yarıyor ;)
Karanlıkta hiç ışık görmeyen yerde sırt üstü uzanıp dene.
-
Melik bunu yazdı
Seneler önce denemiştik tarikatla beraber, hiç birşey olmadı. Kafamız bile kırılmadı amk.
hocam bi açıklamasında mesela lsd için olanı lsd içenler denesin demişti etkisi daha çabuk oluyor vs.vs.s yazıyordu yani
-
Ka1nsha bunu yazdıMelik bunu yazdı
hocam bi açıklamasında mesela lsd için olanı lsd içenler denesin demişti etkisi daha çabuk oluyor vs.vs.s yazıyordu yani
hocu adam lsd içiyosa niye bu boku dinlesin ki :D
-
Section bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıMelik bunu yazdı
hocu adam lsd içiyosa niye bu boku dinlesin ki :D
parasızlık güzel bi neden :(
-
ben lucid için kullanıyordum bu hedeyi belki yaramadı belkide yaradı bilemiyorum bunu dinlemeye başladıktan 1 ay sonra lucid yaptım istediğim zaman olmasada 1-2 hafta uğraştan sonra lucid yapabiliyorum bide şu dalga veya doğa sesliler var ya meditasyonda kullanıyorum onları en azından kafamı boşaltmamı sağlıyolar zaten bunlar lsd idoserı deniycem kafa 1 milyon olcak işi değil gerçek lsdnin etkisini göremezsin