İ-Dozer
-
torpedo_XL bunu yazdıizzmarit bunu yazdısalihgs bunu yazdı
geleneksel i dozer şenlikleri başladı
Aynen. Nzt de su zamanlarda tekrar hortlar diye dusunuyorum.
@konusahibi Yalan dolan hocam senin kulakligin beyin dalgalarinla rezonansa girebilecek frekansta dalga yayamiyor, ikincisi yaysa da bunu zaten kulaginla duyamaman gerekiyor. Ha rahatlar heyecanlanir vesaire duygular yasar misin, yasayabilirsin ama bu muzik ve gorseller dolayisiyla olur yani nehir sesi dinlemekten gokyuzune bakmaktan farkli bir durum yok ortada. Teknolojik bilissel bir sey sozkonusu degil.
Edit.imla
nzt hortlayalı çok olmadı. Ben lys yaklaşınca tekrar hortlayacağını düşünüyorum :)
Universitelerde vize zamanlari da son dakikacilar nerden medet umacaklarini sasirdiklarinda hortlatiyor (((:
@TiThousand Hocam gozunu seveyim bin yillik meditasyonun yaptigi seyi elektronik bir seymis gibi anlatma ayip oluyor :'D
-
I-doser tabi ki işe yarıyor. İşe yaramıyor, yaramaz, yaramayacak diyenlere kulak asmayın. Yalnız işin tehlikeli bir boyutu var. Bu i-doserlar bilinçaltına backdoor oluşturuyor. Yani sıradan bir insanın etkilenmeyeceği görsel, işitsel herhangi bir şeye daha öncesinde i-doser kullanmış biri çok farklı reaksiyonlarda bulunabiliyor.
Klinik çalışmalar gösteriyor ki, i-doser ile brain hacking mümkün. Daha öncesinde i-doser kullananlardan alınan geri dönüşlerde zaman zaman kesintiler yaşadıkları, spesifik bir anı ya da zamanı hatırlayamadıkları, o durumda ne yaptıklarını hiç bilmedikleri ortaya çıktı.
Adı geçen etkilerin hepsini hissettiren bu i-doser sanıldığı kadar saf değil arkadaşlar.
-
Dün Marijuana yazanı denedim
Laptoptan dinlerken bişey hissetmedim ama kulaklıkla dinleyince bi saçma şekilde midem ağrır gibi oldu
Belkide acılı adana yemiştim onun etkisidir :D
-
1049 bunu yazdı
I-doser tabi ki işe yarıyor. İşe yaramıyor, yaramaz, yaramayacak diyenlere kulak asmayın. Yalnız işin tehlikeli bir boyutu var. Bu i-doserlar bilinçaltına backdoor oluşturuyor. Yani sıradan bir insanın etkilenmeyeceği görsel, işitsel herhangi bir şeye daha öncesinde i-doser kullanmış biri çok farklı reaksiyonlarda bulunabiliyor.
Klinik çalışmalar gösteriyor ki, i-doser ile brain hacking mümkün. Daha öncesinde i-doser kullananlardan alınan geri dönüşlerde zaman zaman kesintiler yaşadıkları, spesifik bir anı ya da zamanı hatırlayamadıkları, o durumda ne yaptıklarını hiç bilmedikleri ortaya çıktı.
Adı geçen etkilerin hepsini hissettiren bu i-doser sanıldığı kadar saf değil arkadaşlar.
Asgdf trolleme deli :D
-
1049 bunu yazdı
Geçen birinin beynine cryptolocker atmışlar. Adamın tüm hafızası kilitli kaldı. 1 milyon doları ödemeden açmayacaklarını iddia ediyorlar. Bakalım takip ediyorum, sonucu ne olacak.
-
Bunu elektronik karta gömdük satıyoruz. Adamlar kulaklığını takıp uzanıp mutlu oluyor. Farklı tipleri de mevcut fazla detay veremicem :D
İşe yaramasa adamlar o kadar para verir mi :P
-
Ben denedim, fakat iyi konsantıre olmanız gerekiyo
aykium 70-80 arasıydı bir hafta sonra 150 160 basmya başladım
bir hhaftada ingilizceyi öğrendim
ama bu süreçte paso Flash tv den getirttiğim balları da lüplettim..
üzerine halay çektim gün aşırı..
-
Hayatımı kısaca gözden geçiyorum veee...... şu ana kadar duyduğum en saçma şey.
-
Austen bunu yazdı1049 bunu yazdı
Geçen birinin beynine cryptolocker atmışlar. Adamın tüm hafızası kilitli kaldı. 1 milyon doları ödemeden açmayacaklarını iddia ediyorlar. Bakalım takip ediyorum, sonucu ne olacak.
Bu iyidi :D
-
Torbacı ses iyimiş :D