İ Phone 4 Kullanıcılarına Yararlı Olabilir
-
Dream TV de hiç çalışmadım Serkan :D Hatırlamaz demiş bide allah cezanı vermesin :D
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
bamboocha bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
ozan özkan tanıdık geldi bu çocuk mtv de çalıştımı sıpa lakabıyla hocam yada dream tv de
-----------------------------evet mtv de çalıştı nerden biliyon la :D
-----------------------------aynı dersaneye gittik hocam aynı sınıftaydık aydın ünide okuodu en son napıo bizim eleman o beni htrlmaz belki
-----------------------------ZeneX bunu yazdı:
Dream TV de hiç çalışmadım Serkan :D Hatırlamaz demiş bide allah cezanı vermesin :D
----------------------------- -
ZeneX bunu yazdı:
-----------------------------way ozan :D naber ya kaç yıl oldu valla nerelerdesin :) emreyle görüşüyoruzz biz sen yoksun piyasada
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------way ozan :D naber ya kaç yıl oldu valla nerelerdesin :) emreyle görüşüyoruzz biz sen yoksun piyasada
-----------------------------Olum bende hepinizin MSN adresi var ama hiç online olmuyosunuz değiştiniz mi sildiniz mi ne yaptıysanız. Bir ara facebook unuz vardı o da yok şimdi. Bak sitede en altta facebook profilimin linki var ordan ekle beni. :D
-
arada reklamları da tıklayın ögrenci kardeşimize faydamız olsun O:)
-
ZeneX bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Olum bende hepinizin MSN adresi var ama hiç online olmuyosunuz değiştiniz mi sildiniz mi ne yaptıysanız. Bir ara facebook unuz vardı o da yok şimdi. Bak sitede en altta facebook profilimin linki var ordan ekle beni. :D
-----------------------------Pm attım ozan sana