İ-Phone 4‘Ün İmei Kayı İçin Ücret Karşılığı Pasaport Aranıyor..!
-
evet sevgili dostlar. elimdeki iphone 4 için pasaport kaydı yaptırmam gerekiyo cihaz amerikadan geldi ve kayıt dışı. belli bir ücret karşlığı pasaport arıyorum. istanbul/fatih/cerrahpaşadayım avrupa yakasının heryerine gelebilirim. pasaportu getirecek olan kişiyle buluşup birlikte vodafone veya turkcell bayisine gidilecek ve 5dakika içinde işlem gerçekleşecek sonra herkeş yoluna.
*vereceğim ücret ise 70 liradır bu ücret üzerinden yinede fiyat için görüşülebilir
*bu cihaza imei klonlama olmuyor yapılamıyor o yüzden pasaport şart
*pasaportu getirecek olan arkadaşın pasaportunun türkiyeye giriş yaptıralı 1 ayı geçmemiş olması gerekiyor
*yabancı uyruklu veya tc pasaportu olabilir fark etmez
*aynı pasaporta yalnızca 2 yılda bir 2 cihaz kayıt yaptırılabildiğinden benim kayıt işlemimden sonra 2 yıl boyunca yalnızca 1 cihaz daha kaydettirebilir
*cihazımın faturası yoktur kutusu vs herşeyi vardır fatura zaten şart değil önemli olan imesini bilmek
*pasaport kaydından sonra başım ağrırmı çalıntı hırsızlık vs nedenlerde dolayı pasaport sahibinin başı derde girermi diye soranlar için: hiçbir sorun teşkil etmez cep telefonuyla adam öldürecek değiliz... çalıntı vb bişey olması içinde telefonun türkiye çıkışlı olması gerekir yurt dışından cihaz çalıp getirecekte değilz. vs gibi birşey olmaz sorun sıkıntı yok
umarım birisi çıkar....
-
var mı 2yuzden aşağı pasaport veren 70 lira komikbir rakam bu iş için
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
var mı 2yuzden aşağı pasaport veren 70 lira komikbir rakam bu iş için
-----------------------------birkaç telefoncu buldum 150 lira istiyolar ama onlar jailbreak ta yapıcaklar. sadece pasaport içinde 70 lirayı uygun gördüm. fiyatı yine görüşürüz pasaport bulunduktan sonra
-
pasoport bulda jailbreak ben yaparım
-
Ayrıca 2 senede 1 cihaz kaydı yaptırabiliyorsun artık değiştirdiler.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------bende yaparımda aslında yanlış bişey yaparık vs hiç elimi sürmek istemiom. pasaport bulalımda o kolay
-
JackDaniels bunu yazdı:
Ayrıca 2 senede 1 cihaz kaydı yaptırabiliyorsun artık değiştirdiler.
-----------------------------doğrudur hocam o zaman maddeyi düzeltelim kimse mağdur olmasın sağol
edit: düzeltemiyorum nedense düzenle butunonu greve girmiş. neyse biri çıkarsa bu maddeyi hatırlatırız
-
100 TL'den fazla verme pasaport kaydına ne 200 TL'si?
Donanımhaber'in forum kısmında ikinci el bölümüne bak,orada çok satan var pasaport hakkını 100 TL'ye.
-
thanatosus bunu yazdı:
100 TL'den fazla verme pasaport kaydına ne 200 TL'si?
Donanımhaber'in forum kısmında ikinci el bölümüne bak,orada çok satan var pasaport hakkını 100 TL'ye.
-----------------------------eyw. hocam orayada bi post atalım bakalım
-
DrKeworks bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------bende yaparımda aslında yanlış bişey yaparık vs hiç elimi sürmek istemiom. pasaport bulalımda o kolay
-----------------------------umarım simfree'dir sistem jailbreak'ta birşey yok tırsmanı gerektircek sistem kolay kolay çökmez
-
DevilKingtr bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------umarım simfree'dir sistem jailbreak'ta birşey yok tırsmanı gerektircek sistem kolay kolay çökmez
-----------------------------simlock işini gevey le hallettik hocam o tamam