İ7 Dizüstü İçin Öneri
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------holy hocam i7 nin 3 nesil işlemcileri cıkmıştı. yeni ivy bridge filan. herkes nvidia alırken sen amd/ati almışsın. ben bişi anlamadım bu üründen.
şeyhin bi hikmeti vardır elbet :P
-----------------------------aynen hocam bende merak ettim, neden şeyhh ?? :D :) bendede ati var bende bilmiom neden ati amk. ..
@Brown hocam ne yalan deyim , kasasına bakmak aklımın ucundan geçmemişti.sanırım alıcı gözle bakmadığım için :)
-
bır ay once aldım acer aspıre 5755g modelı i7 işlemcılıı 2300den dusmustu saturnde 1799a aldım hocam gayet memnunum fazlaa ısınmıyorr cok serıı kesınlıkle tavsıye ederım 2 gb ekran kartı var geforce gt 630m i7 2,2 turbo boost ile 3,1 oluyor 6 ram dd3 500gb hdd tavsıye ederımm full hd + hemde gayet kullanıslııı bulursan al derım
-
Bunu da ben aldım yeni. Oyunlarda daha test etme fırsatım olmadı. Ancak genel olarak memnunum. Tek beğenmediğim yönü Full Hd olmaması. Bir inceleyebilirsin. Ayrıca peşin parayla 1700TL ye geldi.(Sadecenotebookta)
ASUS K55VM-SX078D Notebook
Notebook Markası : Asus İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşlemci Hızı : İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar İşlemci Cache : 6 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 630M HDMI : Var Sistem Belleği : 8GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Hızı : 7200 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Ethernet : Gigabit Ethernet LAN Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0 E-Sata : Yok Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : Var Kamera : 0.3 MP Parmak İzi Okuyucu : Yok Yüz Tanıma : Var Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.60 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Asusun 5 gb ekran kartlı titanyum kasalı şarjı 15 gün giden modelini alacağına
sony nin git en düşük özellikteki notebookunu al...
-----------------------------Kesinlikle
-
Arkadaşlar bugün vatan bilgisayara gittim ve Asus N56V aldım.

Özellikleri şu şekilde;
demek isterdim fakat tam olarak nette bulamadım henüz. Kutunun üstündekiler şu şekilde;
LCD + ID - COLOR: 15.6 FHD WV (LED) / USB3.0
3G: WO/3G
TV: WO/TV
ODD: 6X BLU RAY_READ/CMOS HD
CPU: 3610QM (i7)
HDD: 750G 7200R SATA
RAM: DDR3 1600 8G
ayrıca full hd ve ses sistemi inanılmaz iyi. testlerde bazı olumsuzluklar bulmuşlar google dan bakabilirsiniz. oyun henüz denemedim ancak problem olacağını sanmıyorum. diablo 3 ü deneyeceğim. -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Asusun 5 gb ekran kartlı titanyum kasalı şarjı 15 gün giden modelini alacağına
sony nin git en düşük özellikteki notebookunu al...
-----------------------------
memlekette öyle laptop var mı ya ?