İadeli Tahahutlu, Bizzat Criminal"E
-
Neden evlilikten bu kadar kaçıyor, çekiniyorsunuz ?
İnsan insana sevgisiz, insan insana tahammülsüz, insan insan için fedakarlık duygusunu yitirmiş, insan insana kendini adamaktan kaçıyor olabilir mi hiç!
Oysa fedakarlık, adanmışlık varsa vardır aşk. Fedakarlığın, adanmışlığın yaşamadığı yerde yaşamaz aşk.
Ne yazık ki uğruna kendini adadığı ne bir ideali var günümüz insanının.. Ne de uğruna kendini adadığı bir aşkı.
*Bir şeyler elde etmek için önce başka bir şeylerden vazgeçilmeli.
Sevmeden sevilmek, vermeden almak yok,
Bir koyup, üç almak yok,
İlişkilerde çıkar, menfaat olmasın.
*Elektriklenmeler kısa devre, birgünlük elektriklenmeler, bir gecelik ilişkiler aşk sayılıyor, sonra iş serdar"ın binlerce dansöz vara dönüyor!.
Ufak tefek handigaplar elbet olacaktır, sorumluluklar artacaktır, en az 2 kişilik yaşanılacaktır, sevgi, itaat, hoşgörü ve özveri olacaktır ki; velhasıl.. Adam gibi adam olmak zor değildir.
Güzelliğinizi ve gücünüzü size kendini adayabilecek kadına yada erkeğe sonsuz olarak bırakınız.
TEKRAR MUTLU EVLİLİKLER !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozok Öztürk, Can yücel ve payı 1 cümleden ibaretde olsa Serdar Ortaç. -
MUTLULUKLAR
criminal abim -
Mutluluklar hocam gelmeye çalışıcam
-
TebrikLer abi Allah mesut bahtiyar etsin darısı benim basıma :D
-
3 sene okul, sonra askerlik, sonrada para kazanma aşamalarından sonra bizde bi ew kurabiliriz işalla sewdiğimiz kişiyle.
thonguch'tanda criminale bir mutluluk mesajı.. mutluluklar dostum.. -
hojucuk keşke gelebilseydin sen de ...
fizilal bence o kadar erteleme, kim bilir ne zaman kapının çalacağı belli olmaz...
kına gecesini atlattık, 24 saat sonra evli bir adam olarak uyuyor olacağım yatağımda :) -
Tanrı mutlulugunuzu eksik etmesin ..her daim kalbinde sevgi ve gülücük olmasi temenigiyle..saygilar
-
evli adam olarak uyuyacakmış yuahahahaaa valla yattım yerlere :):):)
-
Yengeniz şimdi yanıbaşımda yazdığıma o da çok güldü tuğrul...
"evli bir adam olarak uyumak pek mümkün olmadı" :)))
birkaç gün içinde uyuyabilmeyi ümit ediyorum :))
bu arada şu cümleleri yazarken dahi izin alıyorum, yazıklar olsun bana :) -
:) Öyle deme abi olur öyle şeyler ;)
Ee artık sen kendin için yazmayacaksın o yorumları..
İki kişilik bir yorum yapıcaksın bundan sonra :)
Allah 3 kişiliği de nasip eder inşallah :)
Toplam Hit: 5245 Toplam Mesaj: 32