İamilkay.Net - Gold Olan Varmi?
-
Merhabalar iamilkay.net scriptleri tek tek satiyordu simdi gold uyelik cikarmis yillik 99tl vererekten istedigin scripti falan indirebiliyorsun
sadece bi script lazimda acaba gold olan arkadas / tanidigi olan falan varmi cevresi olan biraz bakinabilir mi?
hadi tbtci paylasimci muridlerimiz :/ cebite de gidemedim zaten bari buradan mutlu olaym :)
-
baktimda wordpress uyeligi kullaniyo. ama uyelik kapali manuel olusturuyo. bi sekilde istek gonderip db'ye veri yazdiramazmiyiz denyo launchla falan?
-
pek birşey yokki hocam sitede
birde 99 lira demişler ZUA:D
-
Echoll un kankasıdır kendisi bide ona soralım onda belki vardır :)
-
hangisi lazım sana?
-
Okula feys gibi arkadaslik sitesi kurucam fikri ben begenmedim pek ama uni. sitelerine ozendim daha cok. Bikackisiye anlattm begendiler. Okulda duyuru muyuru da yaparim guzel olr. Gelirim olmayacak yani olacak olsa 99 tl verip alirdim scripti nolcak..
Hangisi olacagini bilmiyorum denemem lazim demo siteleri de yok caps da. Tasarim ve ozellik bakiminden uygun bir tanesini kullanmak istiyorum...
Ilkay in kankasi buradanmis demek :) o abimize nasil ulasabiliriz?
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------Okula feys gibi arkadaslik sitesi kurucam fikri ben begenmedim pek ama uni. sitelerine ozendim daha cok. Bikackisiye anlattm begendiler. Okulda duyuru muyuru da yaparim guzel olr. Gelirim olmayacak yani olacak olsa 99 tl verip alirdim scripti nolcak..
Hangisi olacagini bilmiyorum denemem lazim demo siteleri de yok caps da. Tasarim ve ozellik bakiminden uygun bir tanesini kullanmak istiyorum...
Ilkay in kankasi buradanmis demek :) o abimize nasil ulasabiliriz?
-----------------------------orda mantarlar var onları Geç en guzeLi pubs tavsiye ederim. zamanında az ugrasmadık ilkayın scriptleri ile echoll ile az dalmadık :) zaten bunuda soyleyeyim ilkay ın script leri 5 para etmez cok kasıyor + edit scriptler. burdan script alıp kurucagına googleden bul bitane php script kafana gore editle kullan daha iyi ..
-
tasarimlar falan hosuma gidiyo ya. bence ii scriptler oyun olanini kullanan tanidiklarim falan var ii diolar. bide echollun profile baktim ordaki sitede bu oyunlarin java kismi vardi :))
--
comezliimde gitmis 3 davetiye hakkim gelmis ahaha :D
-
arada uplayiverin konumu ya olmazmi :|
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olmaz
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olmaz
-----------------------------bencede olmaz :)