İbağlantı Kesilip Duruyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hocalar internet bağlantısı sürekli kesilip duruyo ne yapcam ne tezek yicem bilmiyorum artık cafede durumlar berbat mdemi değiştim gene yok swici değiştim gene yok kabloyo değiştim gene yok 1 haftadır böle denemediğim halt kalmadı bi virüs falan olabilirmi acaba bi el atın bi

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

benim cafede ve yan cafe de bu şekilde..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hacılar aynı sorun benim cafede de var..bende modemden mi kablodan mı diye düşünüyordum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ttneti arıyorsunuz.kardeşim ya hattımı düzeltirsiniz yada neti kapattırıp vodafone ! a geçerim.aman beyefendi yapmayın onların hızı bizimkinden düşük bla bla bla... ve hop net düzelmiş.bunca şeyin arkasından ufakta söverseniz o nete daha bişey olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Anladığım kadarıyla işletme. Bana pm den hattın bulunduğu telefon numaralarını gönderin, hattı inceleyim.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var :|

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:
    -----------------------------

ttneti arıyorsunuz.kardeşim ya hattımı düzeltirsiniz yada neti kapattırıp vodafone ! a geçerim.aman beyefendi yapmayın onların hızı bizimkinden düşük bla bla bla... ve hop net düzelmiş.bunca şeyin arkasından ufakta söverseniz o nete daha bişey olmaz

o aradığınız birimde 2 yıl çalışmış ve, orada çalışanların bir çoğunu, takım liderlerini ve hemen hemen tüm yöneticileri tanıyan birisi olarak sana % 100 garanti verebilirm ki, orada hiç bir çalışan senin iptal ettirmeni sklemez.

Sadece çağrılar dinlendiği için kısa bir süre iptal ettirmeyin diye, süreci uygular. senin iptal ettirmen, teknik desteki adamı umrunda olmaz.

Ne olur, arıza kaydı açılır, "hat sık sık kopuyor, link ısıkları sabit değil, abone tepkili, bla bla kontroleri yapılmış, tesisat ve modem değiştirlmiş"

Bunun dısında bir şey yapılmaz.

Zaten 7 milyona yakın abone var, sen kapattır kapattırma, emin ol o kadar sallamazlar.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

hazır açılmışken bende sorim yeni konu açmaya gerek yok

her 15-30 dk arası devamlı bağlantı kesiliyor modem arayüzünden baktığımda fiziki bağlantı var diyor 2 dk sonra geliyor neden olabilr ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

o aradığınız birimde 2 yıl çalışmış ve, orada çalışanların bir çoğunu, takım liderlerini ve hemen hemen tüm yöneticileri tanıyan birisi olarak sana % 100 garanti verebilirm ki, orada hiç bir çalışan senin iptal ettirmeni sklemez.

Sadece çağrılar dinlendiği için kısa bir süre iptal ettirmeyin diye, süreci uygular. senin iptal ettirmen, teknik desteki adamı umrunda olmaz.

Ne olur, arıza kaydı açılır, "hat sık sık kopuyor, link ısıkları sabit değil, abone tepkili, bla bla kontroleri yapılmış, tesisat ve modem değiştirlmiş"

Bunun dısında bir şey yapılmaz.

Zaten 7 milyona yakın abone var, sen kapattır kapattırma, emin ol o kadar sallamazlar.

valla bunu dayım denemişti karı nasıl yalvaracağını şaşırdıydı :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

valla bunu dayım denemişti karı nasıl yalvaracağını şaşırdıydı :|

O şundandır, ttnet çm de sirkülasyon çok olur. kesin eğitimden yeni çıkmış bir çaylaktır :D 

Eğitimde abonenin iptal etmemesi için elinizden geleni yapın diye 20 günlük eğitim var. Ardından çağrıya çıkınca bayağı ilgilenmiştir. Telekomda da gerçekten işini yapan bir adama denk gelmiştir teknik kayıt, o da sorunu çözmüştür. Ama çok nadirdir bu durum...

Kimseye iptal den ikna edildi diye ekstradan para verilmiyor ki fazladan efor sarfetsin.

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

brK bunu yazdı:

hazır açılmışken bende sorim yeni konu açmaya gerek yok

her 15-30 dk arası devamlı bağlantı kesiliyor modem arayüzünden baktığımda fiziki bağlantı var diyor 2 dk sonra geliyor neden olabilr ?

Modem de ışıklar sönüyor mu ?

Sönüyorsa hangileri ?

Modemi kapatıp açınca sorun düzeliyor mu ?

Kopma öncesindeki ip, kopmadan sonra değişiyormu ?

.
Toplam Hit: 3511 Toplam Mesaj: 23