folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Ibanez Grg170dx Elektro Gitar + Marshall 10W Amfi Satılık

Ibanez Grg170dx Elektro Gitar + Marshall 10W Amfi Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Hacı benim kimseye yalan borcum yok. Başkasına söz vermişken onun arkasından başkasıyla görüşmek esas güveni sarsar.

O söz verdiğim kişi halen pm atıyor konuyu güncelleme alıcam diye yani değişen birşey yok. Ama benim şuan o paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Satmaktan vazgeçme olayıda alacak olan kişiden ses çıkamyınca uzun süre bende uğraşmak istemedim birdaha alıcı bulmakla.

Sana cep numaramı versem değişen birşey olmayacaktı o dönem sana satmayacaktım ürünü.  Sanki sana söz vermişimde son anda vazgeçmişim gibi konuşuyorsun.

söz verdin demedim zaten.

adece 3 pmde cep numaranı isteyip de alamamak biraz garip. konuya bile yazmışım hatta iletişim bilgilerini gönder diye.

beklersen görüşürz dedikten sonra bir mesaj daha attım sana. cevap vermemek yerine vazgeçtim ya da sattım demen daha doğru olurdu.

tonla adamla ticaretim olmuştur ilk kez denk geldiğimden garipsedim biraz.

hadi bakalım umarım satarsın hayırlı satışlar.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

up

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Akşama bir evdekilerle konuşayım hocam, İstanbul'da mısın elden alma durumu için soruyorum.

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İstanbuldayım. Bende zaten kargoyla filan uğraşmak istemiyorum. Elden teslim olursa daha iyi olur bneim için.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

Akşama bir evdekilerle konuşayım hocam, İstanbul'da mısın elden alma durumu için soruyorum.

hsyn döverim seni ben alcam lan bu gitarı dfglksdf alma kardeşşş nolur bak dflkgdsfg :D

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı

hsyn döverim seni ben alcam lan bu gitarı dfglksdf alma kardeşşş nolur bak dflkgdsfg :D

Ben sana para kazanınca alacağım demedim mi gitar az bekle senin gitarın benden, bir led işine başlayayım :/ Zaten akşama bir konuşayım evdekilerle duruma göre, alırsam da sen öğreticeksin gitarı beraber takılırız işte :)

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Hocam annem daha mizikan kenarda dedi :/ bir deuniversiten belli olsun kurs imkanin filan olursa o zaman dusunuruz ya da paran varsa al istersen dedi. Simdi led isine baslayabilirsem belki biriktiririm yoksa da ramazandan sonra is aramaya baslarim. Artik o zamana kadar satilmazsa yine konusuruz. Hayirli satislar, Alper senin de gozun aydin kanka :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Up  

Isteyen eleman 20aralik da alabilirim demisti verdigi telno dan ve siteden ulasamadim.

Kullandigim pc öldü acil paraya ihtiyacim var bu yuzden bu hafta ici satmam lazim.  400tlden veriyorum amifyle gitari. Gitarin zaten resimleri var ilk sayfada tertemiz jelatinleri duruyor. Gittigidiyora filan baktim kullanilmis halini 500den aatiyorlar benimki kiz gibi duruyor 400den amfiyle birlikde cantasinda vericem.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

alper al olum su gitari, param olsa da ben alsam :) hayirli satislar hocam up yapalim aksamcilara

test 1 2
Toplam Hit: 6360 Toplam Mesaj: 58