Ibanez Grg170dx Satılıktır Acil
-
güncel
-
aynısı var bendede daha 2-3 kere kullandım bir gün çalmaya başlarım diye satmıyorum kenarda bekliyor öle
ben 380 e almıştım şimdi aldığım yerde 420 olmus neyse değerlensin:D ilerde şöyle 450 filan olursa satarım aldığım fiyata:D
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
1.klavyesi aşırı kalın
2.manyetikler çok zayıf
3.rose sistemi akord tutmuyor bozuyor
4.klavyede slayt yapınca el kaymıyor amk yapışıyor.
bunu 350 liraya alsa alsa odundan anlamayan adam alır kaldı ki benim vicdanım el vermez lan, günah hocam sen fiyatı en fazla 200 yap.
@wrongly : hocam neresi ideal bunun buna gitar diyen var mı ?
-----------------------------yıllardır çalan bir insanın ibanez gibi bir markayla pek işi olmaz zaten. eğer yeni başlamışsa başlangıç için yeterince iyi bir gitardır.
klavyesi aşırı kalın falan değil hatta klavyesi en rahat başlangıç gitarlarından
manyetikler orta halli rock&metal için çok bile fazla.
rose sisteminde öyle bir sorun yok senin kullandığın gitarın yapımında sorun olmuş olabilir.
klavyesi tekrar söylüyorum, başlangıç için gayet iyi gitardır.
-
hocam başlangıç gitarıynan LTD serisi bi gitarmı karşılaştırılır allah aşkına yapmayın etmeyin :S
Ibanez GRG170DX
Piyasa Fiyatı:
316,80 $ (482,18 TL)Mydukkan Fiyatı: 282,94 $ (430,64 TL)
hocam acil satıcıysan bu gitar 300 den yukarı oda çok temizse (az felan kullandıysan) artık bişi diyemiorum mümkünatı yok satılmaz...
-
ArmadA bunu yazdı:
hocam başlangıç gitarıynan LTD serisi bi gitarmı karşılaştırılır allah aşkına yapmayın etmeyin :S
Ibanez GRG170DX
Piyasa Fiyatı:
316,80 $ (482,18 TL)Mydukkan Fiyatı: 282,94 $ (430,64 TL)
hocam acil satıcıysan bu gitar 300 den yukarı oda çok temizse (az felan kullandıysan) artık bişi diyemiorum mümkünatı yok satılmaz...
-----------------------------görsen gitarı hocam 0 ya bildiğin 0 350 ama indirim yapcam tabi çok az kullandm
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
----------------------------görsen gitarı hocam 0 ya bildiğin 0 350 ama indirim yapcam tabi çok az kullandm
-----------------------------abicim ne kadar temiz olursa olsun penan o tellere değdikten sonra fiyatı düşer baltalamak gibi oluyor böyle ama sen de ısrarla 350 deme (:
-
wrongly bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
----------------------------görsen gitarı hocam 0 ya bildiğin 0 350 ama indirim yapcam tabi çok az kullandm
-----------------------------abicim ne kadar temiz olursa olsun penan o tellere değdikten sonra fiyatı düşer baltalamak gibi oluyor böyle ama sen de ısrarla 350 deme (:
-----------------------------340 330 amk :d
-
abicim gözünü seviyim 320yle 350nin ne farkı var (: yuvarlak rakamlardan bahset
-
300 oldu