İbrahim Tatlıses Roj Tv De
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------millet küfür ediliyor ama bu olay gerçek mi?
bence bi montaj harikasıyla karşı karşıyayız...eski türk filimlerindeki montajlar gibi olmuş a.q besbelli değilmi?
-----------------------------dayı montaj ya adamın programını gösteriyo bir seyircileri gösteriyo sonuna doğru bir bayrak sallanıyo sağ tarafdan trabzon spor bayrağı kare kare izledim dayı
-
İbonun nolduğu zaten belliydi.Tmm sesi güzel o ayrı bi konu.kürt müdür.ürttür.ama o beni ilgilendirmiyo.Bİ insanı kürt diyede dışlamayın.TMM geneli ülkeye zarar veriyo.Ama onlarda türk.
-
heosi tam bir orospuçucuğu
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------millet küfür ediliyor ama bu olay gerçek mi?
bence bi montaj harikasıyla karşı karşıyayız...eski türk filimlerindeki montajlar gibi olmuş a.q besbelli değilmi?
-----------------------------dayı montaj ya adamın programını gösteriyo bir seyircileri gösteriyo sonuna doğru bir bayrak sallanıyo sağ tarafdan trabzon spor bayrağı kare kare izledim dayı
-----------------------------
hatta o ekrandaki roj tv amblemimidir nedir oda tamamen c\p a.q :D :D -
Edit:) K0mik Bi video ekleyenide ayrı bi güzelik ztn "Metin Özkan Vadisi" Ne anlama geliosa artık :|
-
Sahin sen TÜRK kelimesinin anlamını bilmiosun galiba.BU topraklar üzerinde yaşayan herkez türktür.lazıi-- kürtü hepsi.sen böle yaptıkça başkalarının bizi ayırmasını kolaylaştırıosun.Atatürkün bi sözü var NE mUTLU TÜRK üm diyene./ben Türküm diyebilen ne mutludur/diyo türk die ayrlı bi ulus yok türk birliktir türk beraberliktir.önce bunu anla
-
hocalar hemen tartışmaya girmeyelim bide şahin arkadaşım editlersen mesajını iyi olur ortam gerilmesin boşuna şurda bi video üzerinde konusuyoruz birbirinzin kalbini kırmaya gerek yok
tabi editleyim editlememek sana kalmış benimki sadece tavsiye kardeş...
SELAMETLE...:)
-
hocam adam pkk nın bir numaralı finansörü zaten bunun böyle olduğunu kanıtlayan kod adı killers of mehmet diye bir kitap var tavsiye ederim...
-
bence kesinlikle montaj niye ?
çünkü bu ibne sahnedeyken hep başka taraflara dönüyo halbuki kucucuk yerde oturuyo pkk lılar ;)
bide hiç seyirci ve tatliSEx i beraber göstermiyolar aasfasfafsfasfasf amk oda pkk ne farkeder teröristin önde gideni .. :)
-
İBO KÖPEK HERİFİN BİRİ ZATEN AMA ADAM SAĞCIMI SOLCUMU OLDUĞUNĞ SÖYLEMEYE KORKUYO OYLE BİŞEY YAPABİLECEGİNİ SANMAM