folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İbret Alınacak Bir Olay...

İbret Alınacak Bir Olay...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    Daha önce bi konuda söylenmişti bu olay ama bu sefer resim falan da var bi sitede gördüm.
    Harbi şüpheye düştüm var mı böyle bişey gerçekten?

http://sonsuznur.gelecekonline.com/upload/Sonsuz_Nur_921441913.jpg

iBRET ALINACAK BiR OLAY!

İbretle okuyacağınız bu olay Umman''da gerçekleşmiştir. Bir genç kız odasında müzik dinlemekteyken, annesi de sesli bir şekilde Kuran-i Kerim okumakla meşgulmüş. Bu sırada annesi kızına müziğin sesini kısmasını söylemiş. Bunun üzerine genç kız annesine bağırarak kendisinin susmasını istemiş. Genç kız annesinin onu dinlemediğini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bir şekilde okumaya devam ettiğini görünce hemen, insanlara rehber amacıyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alıp yırtar. O an genç kız alev alıp yanmaya baslar. Söndürmek için üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldırdığındaysa aşağıda görülen ibretli manzarayla karşılaşır. Genç kız su an Hollanda'da bir hastanededir. Ailesi iğne yaptırıp öldürülmesini istiyor.
    Bu olay dünya basınında sizinde tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı pek yer almadı, fakat insanlar arasında çok konuşulmakta. Olayı da bazı kaynaklardan duyduğumuz kadarıyla size anlatmaya çalıştık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    tek kelimeyle kız kuran-ı-kerime yaptığı saygızıslığın hesabını fena ödemiş

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    feyk kardeşim bu daha önce çok tartışılşdı feyk olduğu herkezce kabul edildi falan filan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bencede feyk

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    feyk la bu:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Erkek
    S.a Arkadaslar bende bunun video suda var ama sadece resmin üzerinde geziyor.. ilk basta bende inanmistim bu olaya ama sonradan bu resmi yapan kisinin sitesine girdim ve okudum bu resmi yapan kisi böyle resimler yapmaktan hoslaniyormus ve biride bunu bu sekilde internete vermis.. ama ben ginede size birakiyorum .. ne kadar doru veya yalnis diye..

S.a ALLAH a emanet olun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ohhooo bu eskidi ya yalan bu fasa fiso daha önceden de tahribatta bu konu açılmıştı ordada bu o9lay avusturalyada geçmektedir yazıyodu.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya inanmayın bu tür şeylree.. allah allah ya birisi söylüyo sizde inanıyonuz yapmayın müslüman akıllı olur..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    silikon oyuncak bu yav gazataya çıktıydı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ak hollandada geçiyordu ben teeee ne szmn okmustum bunu bide kağıtlara bastırıp 7 kişiye dağıt davası çıkmıştı bi ara bu kızın resmi filan

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    hahah annem geçen sene camiden gelmisti beni çagirdi çabuk oku sunu fln camide dagitmislar herkese, önce sasirdim sonra bi düsündüm nasil oldu da tvde fln duymadik internete girdim arastirdim olayin yalan oldugunu gordum iste bi muzede silikonla yapilmis sonra kagida çikardim yarin gotur camiye dedim ama yok iste karilar halen inaniyolar :d
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 15