İç Arpacık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende dış arpacık çıkmıştı gittik sarmısak bastık şişti sabahada patladı 5 yıldan fazla oldu hala izi var namussuzun, başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum.

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

sanırım şöyle birşey vardı bir bardağa çay koyuyorsun ve gözünü içinde açıp kapıyorsun iyi geliyor diye biliyorum

Fak yu!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Hocam o iç arpacık göz yaşı kanalının iltahabıdır. Kurtulmak çok zordur ameliyatı var die biliyorm yanlış hatırlamıyorsam. Orayı iyice temizle ama tekrar olucaktır yüzünü sürekli temiz tutmalısın orası en ufak bir tahripte tekrar şişer

http://yanduvar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    woya
    woya's avatar
    Dişi

halk arasındaki rivayetlere göre sıcak su pansumanı yapabilirsin , çay pansumanı da yapabilirsin bakterileri öldürür. sarımsak da olabilir ama bunlar tek başına yeterli değil. bende dış arpacaık çıkmıştı kitleye dönüştü onu küçük bir operasyonla aldırmıştım. şu an 3 aydan beri gözümde iç arpacaık var, halen geçmiş değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Valla hangi bakteri bilmiyorum ama gozune basabilecegin sicaklikta veya soguklukta olecek pek fazla bakteri turu oldugunu sanmiyorum.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan o kadar temizim hala geliyor ya töbe töbe 

-----------------------------

rahat ol onla bir alakasi yokki :) bende de cocukken oluyordu sarmisak ve bi merhem vardi antibiyotikli oyle geciyordu ancak.sonra bidaha hic cikmadi acisi coktur ama bilirim :S

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 5607 Toplam Mesaj: 17