İç Arpacık!
-
bende dış arpacık çıkmıştı gittik sarmısak bastık şişti sabahada patladı 5 yıldan fazla oldu hala izi var namussuzun, başka bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum.
-
sanırım şöyle birşey vardı bir bardağa çay koyuyorsun ve gözünü içinde açıp kapıyorsun iyi geliyor diye biliyorum
-
Hocam o iç arpacık göz yaşı kanalının iltahabıdır. Kurtulmak çok zordur ameliyatı var die biliyorm yanlış hatırlamıyorsam. Orayı iyice temizle ama tekrar olucaktır yüzünü sürekli temiz tutmalısın orası en ufak bir tahripte tekrar şişer
-
halk arasındaki rivayetlere göre sıcak su pansumanı yapabilirsin , çay pansumanı da yapabilirsin bakterileri öldürür. sarımsak da olabilir ama bunlar tek başına yeterli değil. bende dış arpacaık çıkmıştı kitleye dönüştü onu küçük bir operasyonla aldırmıştım. şu an 3 aydan beri gözümde iç arpacaık var, halen geçmiş değil.
-
Valla hangi bakteri bilmiyorum ama gozune basabilecegin sicaklikta veya soguklukta olecek pek fazla bakteri turu oldugunu sanmiyorum.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------ulan o kadar temizim hala geliyor ya töbe töbe
-----------------------------rahat ol onla bir alakasi yokki :) bende de cocukken oluyordu sarmisak ve bi merhem vardi antibiyotikli oyle geciyordu ancak.sonra bidaha hic cikmadi acisi coktur ama bilirim :S