folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ice Age.Dawn.Of.The.Dinosaurs.R5.LINE.Xvid-Coalition

Ice Age.Dawn.Of.The.Dinosaurs.R5.LINE.Xvid-Coalition

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    yeni bitti güzeldi sağol :D

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    *** Spoiler içeriyor izlemeyen okumasın ****

Bende şimdi izledim,aldığı puanı hak etmiyor bence muhtemelen sonundan dolayı öyle berbat bi sonu yok ama alıştığımız diğer ice age sonlarından da değildi..Bu seferki macera diğerlerinden daha kısa sürdü gibi geldi bana o yüzden de olabilir.

Ama her ne olursa olsun öyle bi karakter katmışlar ki sırf onun ve kardeş sansarlar'ın olduğu 2-3 serilik bir film bile çıkartılabilir.Evet Buck'tan bahsediyorum,harika ötesi bir karakter olmuş özellikle "onlar gülmekten ölen ler ve rüzgarla konusanlar filmine gönderme yaptığı rüzgar muhabbeti esprileri bence serideki en harika 2 espriydi :)) Sadece o 2 espiri bile filmi izlenmeye değer kılar,ki espriler dışında her zamanki gibi ice age serisinde şimdiye kadar çok az yapımlarda başarılı bulduğum filmi karakterlere ortak bölebilme kabiliyeti de vardı yine..Tam bakalım film sonuna kadar böyle pasif mi gicecek diyordum ki kurtardılar Diego'yu ama bu seferde Manny'den açık verdiler filmde hayli pasif kaldı bence ama baba olmasına verelim onuda artık..Scrat ve film öncesi facebook,youtube ve benzeri sitelerden fragmanlardan tanıdığımız,ekibe yeni eklenen karakter Scratte son derece uyumlu olmuş karakterler buda ayrı bir başarı..Filme nşa'da 7,5 verirdim ama buck o kadar enfes bir karakter olmuş ki tutamadım kendimi 8 verdim zaten imdb de buçuklu puanda verilmiyor buck olmasaydı 7 vercekmişim o zaman aldığı puanı hak ediyormuş şimdilik :))

Her ne kadar yetşkinlerede hayli hayli hitap eden bir animasyon olsada 12-13 yaş altı her çocuk için en az 9 puanı hak ettiğini düşündüğüm bu son seriyi izlerken gayet neşeli zaman geçirdiğimi bildirir ve Buck karakteri & kardeş sansarlar ın başrol olduğu,konusuyla tamamen ice age'den bağımsız bir animasyon yapılmasını temenni ettiğimi bildirmek isterim :))

*** Spoiler içeriyor izlemeyen okumasın ****

herkese keyifli seyirler..He bu arada verdiğim sürümde hafif bir ses kayması varmış fakat 5-6 saniye sürüyor sadece yine de arşiv için farklı bir sürüm indirmenizi tavsiye ederim

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    sevimli(!) karakterlerin dozajını gene ayarlayamamışlar , ice age fln diyince biraz belgesel tadında birşeyler bekliyor insan y'merikan esprileri ile sapıtan kıllı yaratıklardan ziyade

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4247 Toplam Mesaj: 24