Ice Cold Msn Dondurur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

sheriff bunu yazdı:

ben geçenlerde bir konu açtım kilitlene hotmail hesabı diye cevap yazan çıkmadı ice coldla 15 dk. dondurma yaptığım msn 25 gündür kilitli yani 2.5 ay daha kilitli kalırsa hesap kapanacak buna ne diyceksiniz

Dieceğim şuki,

Yanlışın var...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ServanteS_
    _ServanteS_'s avatar
    Erkek

evet kardeşim ilk sürümü 99 da yapıldı.İlk sürümleri bi boka yaramıyorda son sürümünü bulabilirseniz kişinin klavye ve mousesini msn messenger üzerinde kullanımını kilitlemek mümkün yanlız geçici bir süre vede karşı tarafta

Norrton Antivirus,karspersky,awast gibi sisitemi koruyan isistemle iç içe olan frewallar o zaman hiç bir şekilde etki etmez ama değişik bir program kardeşlerim

_________________________________________________________________________________

Umutların Bittiği Yerde Türklerin Kudreti Başlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

sheriff bunu yazdı:

ben geçenlerde bir konu açtım kilitlene hotmail hesabı diye cevap yazan çıkmadı ice coldla 15 dk. dondurma yaptığım msn 25 gündür kilitli yani 2.5 ay daha kilitli kalırsa hesap kapanacak buna ne diyceksiniz

Dieceğim şuki,

Yanlışın var...

sayın hocam

özelden size sözkonusu hotmail hesabının şifre ve kullanıcı adını attım kontrol ederseniz doğru olduğunu göreceksiniz. tşkler

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastboy
    fastboy's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu tepkınızı vermedım ben sadece bılmeyen arkdaşlarımıza veridim ben bılenlere degıl ogrenmıyenlere

açılması: şimdi o sayfa ya girdiginiz de html yazan yerın yanına şunu koyun / udownload yazın ve enter leyın sonra karşınıza yıne aynı sayfa çıkınca en altta free var ona tılayın bır kez son ra yın e aynı sayfa çıkın ca ice cold yazar

forum kurallarını okudum, admin ve moderatorlerın uyarılarını okudum, müritlerin uyarılarını okudum ve hala aciiiil plssss lütfeeeeen gibi başlıklarla yeni konu açacak kadar maloş davrandığım için (TGRLBB) tarafından banlandım. Başvurunun antikky e yapılacağınıda zaten biliyorum ban yeme ihtiyacımı giderdiği için (tgrlbb) ye teşekkür ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emref1
    emref1's avatar
    Erkek

beyler herkes bi şey söylüyo msn ice cold bendede var kimini donduruyo kimini dondurmıyo ban sağlam bi şey lazım vede kolay olmalı varsa bilen emrefiliz1@mynet.com a e maillerini yollamalarını bekliyprum

asd
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    vutkubay bunu yazdı:

olm bu program istanbulun fethinden beri var..Sen yeni mi buldun beaaa....

eühehe:)

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ya bu olaydan nasıl kurtulunur??

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası