Ice Cold Msn Dondurur
-
sheriff bunu yazdı:
ben geçenlerde bir konu açtım kilitlene hotmail hesabı diye cevap yazan çıkmadı ice coldla 15 dk. dondurma yaptığım msn 25 gündür kilitli yani 2.5 ay daha kilitli kalırsa hesap kapanacak buna ne diyceksiniz
Dieceğim şuki,Yanlışın var...
-
evet kardeşim ilk sürümü 99 da yapıldı.İlk sürümleri bi boka yaramıyorda son sürümünü bulabilirseniz kişinin klavye ve mousesini msn messenger üzerinde kullanımını kilitlemek mümkün yanlız geçici bir süre vede karşı tarafta
Norrton Antivirus,karspersky,awast gibi sisitemi koruyan isistemle iç içe olan frewallar o zaman hiç bir şekilde etki etmez ama değişik bir program kardeşlerim
_________________________________________________________________________________
Umutların Bittiği Yerde Türklerin Kudreti Başlar
-
renegadealien bunu yazdı:
sheriff bunu yazdı:
ben geçenlerde bir konu açtım kilitlene hotmail hesabı diye cevap yazan çıkmadı ice coldla 15 dk. dondurma yaptığım msn 25 gündür kilitli yani 2.5 ay daha kilitli kalırsa hesap kapanacak buna ne diyceksiniz
Dieceğim şuki,Yanlışın var...
sayın hocam
özelden size sözkonusu hotmail hesabının şifre ve kullanıcı adını attım kontrol ederseniz doğru olduğunu göreceksiniz. tşkler
-
arkadaşlar bu tepkınızı vermedım ben sadece bılmeyen arkdaşlarımıza veridim ben bılenlere degıl ogrenmıyenlere
açılması: şimdi o sayfa ya girdiginiz de html yazan yerın yanına şunu koyun / udownload yazın ve enter leyın sonra karşınıza yıne aynı sayfa çıkınca en altta free var ona tılayın bır kez son ra yın e aynı sayfa çıkın ca ice cold yazar
-
beyler herkes bi şey söylüyo msn ice cold bendede var kimini donduruyo kimini dondurmıyo ban sağlam bi şey lazım vede kolay olmalı varsa bilen emrefiliz1@mynet.com a e maillerini yollamalarını bekliyprum
-
vutkubay bunu yazdı:
olm bu program istanbulun fethinden beri var..Sen yeni mi buldun beaaa....
eühehe:) -
ya bu olaydan nasıl kurtulunur??
-
Removed...
-
baslıkta super haa sanki elektirk supurgesi gibi tozları alır felan
-
Bırakın ice mice bi boka yaramaz bunlar