Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
İçimdeki Audi A3 Aşkı Bambaşka
İçimdeki Audi A3 Aşkı Bambaşka
-
s.a mürid kardeşlerim her insanin kafasında canlandırdıgı hayal ettigi bir çok araç vardir işte benimkiside audi a3 inanilmaz bir şekilde heycanlanıyorum
ismini duyunca inşallah maddi imkanlarım yeterse almak istedigim tek araçtır ne ferrarisi ne lamborghinisi varsa yoksa a3'üm -
Adamlar araba yapıyor :) Eskıden bızım mekanın onune gelırdı bı tane hafıf modıfıyelı beyaz bır a3 hasta olurdum :)
-
Allah gönlüne göre nasip eder inşallah
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar araba yapıyor :) Eskıden bızım mekanın onune gelırdı bı tane hafıf modıfıyelı beyaz bır a3 hasta olurdum :)
-----------------------------beyaz ve kırmızı renkleri cok yakışıyor
-
eğer bi gün alırsan a3 ünü apaçilik yapmayacağına dair söz vermeni istiyorum!!
nerde a3 görsem içinde bi apaçi cıstak cıstak müzik
-
seadog bunu yazdı:
Allah gönlüne göre nasip eder inşallah
-----------------------------kıbrıstan sonra sende de mercedes antipatisi oldu mu ? Sinir oluyorum.Tamam konforlu salam faln filan.Fakat;
Bmw daha cazip mercedese göre..Kıbrıstan sonra böyle oldu.
--
Konuya mesaj ;
Benim marka klasmanım audi'dir.Ferrari alacağıma r8 alırım.Mercedes alacağıma, başka birşey alacağıma audi alırım.
-
ste1n bunu yazdı:
eğer bi gün alırsan a3 ünü apaçilik yapmayacağına dair söz vermeni istiyorum!!
nerde a3 görsem içinde bi apaçi cıstak cıstak müzik
-----------------------------apaçide a3 ne gezer la :D tikky'imsi bi yapıdadır onlar..
-
a3 sportspack alcaktim, a4 aldim cok memnunum... fiyatlar ayni :D
zumsuk R8 demissin, bigün zengin olursan (insallah ) alma sakin... icinde yatiyorsun resmen... 320 basiyor ama sittir et :D lambo al :D
-
MuRaT55 bunu yazdı:
a3 sportspack alcaktim, a4 aldim cok memnunum... fiyatlar ayni :D
zumsuk R8 demissin, bigün zengin olursan (insallah ) alma sakin... icinde yatiyorsun resmen... 320 basiyor ama sittir et :D lambo al :D
-----------------------------ahaha :D abi iş yatma kalkma hız deil, audi'ye hayranım.Bütün arabaları birbirine benziyor mu ? Benziyor ama 2 reklamı bile ne kadar sağlam bir şirket olduğunu gösteriyor.Yada ben öyle olduğuna inanıyorum.
1- 4 araba anahtarının yan yana gelip audi simgesi oluşturması;
2- hiç birşey boş bir kağıt kadar ilham verici değildir sloganı :)
Param olsa audiye yatırım.Hea bwm 5.20 olayında biraz atraksiyon olur.bmw ve audi arasında kararsızım.FAkat marka olarak audi diyorum.
-
hocam şimdi cok pis damarıma bastın :S beyaz hemde bitiyorum o arabaya ama cok pahalı
alternatifi : seat leon beyazz
-
Şu aracın hayranıyım. Özellikle son resimdeki jantlar A3 için biçilmiş kaftan.. :)