İçimizde Çalışır Durumda "Nostaljik" Cep Telefonu Olan Var Mı?
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
GD90 a bakar misin calisiyor mu? Ben de iyice eski tel hastasi oldum:D
-----------------------------en son gördüğümde çalışıyordu,şimdi açılmıyor şarjı yok galiba.arkadaşımındı eğer verirse yollarım sana istersen, koleksiyon falan mı yapıyorsun hayırdır?
-----------------------------
Evet koleksiyon yapiyorum..:) Simdilik 8 cihaz oldu gibi.. -
5110 war tam hatırlamıorm ama benden büyüktü.. 18 milyona war burdaki telefoncularda + basınca ışığı yanma özelliği war
-
Ben K.Maras'tayim yavs:S Oralara ugrama şansım zor..Ancak kargo.. Işık yanma olayı nasıl ki 5110'un?
-
yok şaka diorm düğmeye basınca ışık yanar ya (:
-
bir adet 9500 ım war :) hala kullanıyorum wireless olan yerlerde takılıyorum falan.. telefon aslında bu ilk antensiz modeli neydi nokianın onun zamanında çıktı
-
9500 da fena degil eski sayilabilir..Ama kullaniyorsundur sen onu eminim..
-
8850 .. Şu anda piyasa da temizini 70 ytL 'den aşşaı bulamzsınız :D ( Telefoncudan ) Bend var çok ta güzeL çalışıo 10 numara bi tlf. geçen sene 80 ytL 'ye aldım adamın biri 100 ytL verdi satmadım satmicamda küçük ve kullanışlı bi telefon ..
Ağırlık 91 Gr Genişlik 44 mmYükseklik 100 mm Kalınlık 17 mmKızılötesi VarSesle arama VarSes kaydı YokBekleme süresi 170 saat Konuşma süresi3 saat
-
Hemen hemen cogu kiside var eski cihaz ama kimse satmaktan yana degil..:).
-
T300 kullanıyom.
-
Ben telefonculuk işide yapıyorum :) Şu anda İstanbuldayım Bursa'ya gideyim dükkana bakaırm olması lasım nostajilerden :)
Telefoncularda pek bulamassın yani coğu satmas çünkü imei kırıos :) o yüsden satmayabilirler :)