İçinde Düğün Fotoğraflarım Olan Kart Açılmıyor (Yardım)
-
Arkadaşlar;
Fotoğraf kameramla düğün fotoğrafları çektim. Lazım olacaksa kameram FujiFilm Finepix S2950
Düğün fotoğrafları olunca çok önemli görüntüler; başka kimse de çekmedi.
Fotoğraf çekerken kamera KART HATASI diye bir hata verdi. Fotoğraf çekemedim sonra.
Kamera kartı görmediği için USB kablosu da devreye girmiyor. "Kart Raider" vasıtasıyla hafıza kartımı bilgisayara bağladım bilgisayar görmüyor kartı.
Başka bir hafıza kartını taktım çalışıyor; ama içinde fotoğraflar olan kartı ne kamera ne de bilgisayar görmüyor.
Mutlaka açmam lazım, donanın ekleden de görmedi.
Yardım edin arkadaşlar nasıl açabilirim kartı? Normalde çalışan güzel bir karttı. Pat diye bozulacak değilya.
Sorun nedirki? Bildiğiniz tüm yöntemleri paylaşın lütfen görüntüleri mutlaka açmam lazım.
@mod: konu başlıklarımız konu içeriğini açıklayıcı cinsten olursa daha iyi olur. ayrıca alakasız postlar kasıp durmayın bizde insanız. şu başlığın çektiğini kimse çekmedi :D
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar;
Fotoğraf kameramla düğün fotoğrafları çektim. Lazım olacaksa kameram FujiFilm Finepix S2950
Düğün fotoğrafları olunca çok önemli görüntüler; başka kimse de çekmedi.
Fotoğraf çekerken kamera KART HATASI diye bir hata verdi. Fotoğraf çekemedim sonra.
Kamera kartı görmediği için USB kablosu da devreye girmiyor. "Kart Raider" vasıtasıyla hafıza kartımı bilgisayara bağladım bilgisayar görmüyor kartı.
Başka bir hafıza kartını taktım çalışıyor; ama içinde fotoğraflar olan kartı ne kamera ne de bilgisayar görmüyor.
Mutlaka açmam lazım, donanın ekleden de görmedi.
Yardım edin arkadaşlar nasıl açabilirim kartı? Normalde çalışan güzel bir karttı. Pat diye bozulacak değilya.
Sorun nedirki? Bildiğiniz tüm yöntemleri paylaşın lütfen görüntüleri mutlaka açmam lazım.
-----------------------------5 10 çeşit kart reader de dene ozman açabiliyor benim başıma geldiginde öyle yapmıştım açmıştı
-
Ne oluyoz dedim içimden birden :D hocam kartın metal kısmını alkol le temizlkemeyi denedin mi
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Ne oluyoz dedim içimden birden :D hocam kartın metal kısmını alkol le temizlkemeyi denedin mi
-----------------------------Hocam kartı tamamen bozmayalım?
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------5 10 çeşit kart reader de dene ozman açabiliyor benim başıma geldiginde öyle yapmıştım açmıştı
-----------------------------Hocam 2 çeşit kart reader de denedim olmadı. Başka bir çözüm yok mudur?
-
Hocam tamam bir şey sanıp girdiniz de, hiç çözüm yok mu elinizde? :)
-
linux da açmayı dene :)
-
fotoğraf makinasını usb kablosu ile bilgisayara bağla ordan at.Aynısı bende de olmuştu.
-
meanmachine bunu yazdı:
fotoğraf makinasını usb kablosu ile bilgisayara bağla ordan at.Aynısı bende de olmuştu.
-----------------------------Kamera kartı görmediği için USB kablosu da devreye girmiyor. Demiş :|
Alkolle veya kolonya ile metal kısmını biraz temizle, belki calısır,
Ücretli geri dönüşüm yapan firmalar var ama baya tuzlu neyle yaparlar,nasıl yaparlar bilmem araştır..Bir arkadaş Linux'ta dene demiş dene belki umut verir acılır..
-
Kart telefona takılacak gibiyse telefona takıp denesene bi kartı görecek mi bakalım. Bi de konunun eski başlığı neydi çok merak ettim :))
-
Paragrafi bunu yazdı:
Hocam tamam bir şey sanıp girdiniz de, hiç çözüm yok mu elinizde? :)
-----------------------------Birine yönlendirelim kesinlikle yapar, fakat tuzludur, size kalmış.