İçinden Çıkamadığım Bir Soru İki Büyük Müzik Adamı Hakkında.
-
MJ > Elvis
-
! ! ! ! ! ! michael jackson ! ! ! ! ! ! !
-
ikiside iyi ama Michael Jackson ağır basıyor bence
-
elvis :/ mj elvisden sonra olduğu için genç nesil mj i biliyor ama elvis "rock" n babasıdır babası :) büyük adamdır vesselam :)
-
Muzeyyen Senar demek istiyorum.
-
ya arkadaslar ikiside kendi dallarında müzige en iyi hizmeti veren adamlardan bitaneleridir.ikisininde tarzları farklıdır oyüzden karşılaştırmayı dogru bulmuyorum.ikiside ekoldur ikiside kraldır :)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
elvis şu anki rock n roll un biçimlenmesine çok büyük katkısı olmuş bi insan, mjackson ise pop tan rap e kadar bir çok tarzda eserler vermiş bi insan
kısacası 2 farklı tarzdaki insanı kıyaslamazsın. jackson büyük etki bırakmış olabilir ama elvisinde yaptıkları paha biçilemez
-----------------------------özetlemiş adam... gayet net..
-
seadog bunu yazdı:
ELVISI BILMEM AMA MICHAEL JACKSONUN HAYATI ODEVIMDI ARASTIRDIM ADAMIN MUZIK DALINDA ALAMADIGI TEK ODUL KRAL TV MUZIK ODULLERI.
-----------------------------sen çok yaşa ya :D:D:D
-
seadog bunu yazdı:
ELVISI BILMEM AMA MICHAEL JACKSONUN HAYATI ODEVIMDI ARASTIRDIM ADAMIN MUZIK DALINDA ALAMADIGI TEK ODUL KRAL TV MUZIK ODULLERI. ADAM MUZIK PIYASASININ EN USTUNDE OLDU. BENCE ONUN GIBI BIR MUZIK ADAMI ZOR. VE ONUN TAKLITCISI OLAN BIR COCUGA TURKIYENIN YETENEKLERI JURISINDE KI JURI BILE ILK DEFA AYAK TA ALKISLIYORUM DEDIYSE BENCE KRAL BU ADAMDIR. AYRICA TELEFONDAN YAZDIGIM ICIN BUYUK HARF KUCULTEMDIM BI TURLU YANLIS ANLASILMASIN
Almadığı Tek Ödül KRAL TV müzik Ödülleri Demiş A.q Yarıldımmmmm
Puhahahahaa...... -