İçişleri Bakanlığı Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://zone-h.org/archive/domain=.icisleri.gov.tr

otomatiğe bağlayıp her sene hacklemişler ve hepte aynı site yahu bu yetkililere soruyorum bir açık 2006 den beri hiç kapatılmaz mı bu kadarmı bu siteleri başı boş bırakıyorsunuz bu kadarmı memur mantığı anlamadım ki 6 senedir yahu sitenin bir güvenliğine göz atmak neden hackledniğine en azından loglarını incelemek hiçmi kimsenin aklına gelmiyor anlamıyorum...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

İçişleri,emniyet falan böyleyse diğerlerini siz düşünün artık. :S

Bir de hala inkar politası güdüyorlar ya ona daha çok kızıyorum. 

Redhack denen grup ne yapıyor, neden yapıyor, ne hedefliyor o da ayrı bir konu. 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

MezrealiM bunu yazdı:
    -----------------------------

yarın obirsigün devlet sırlarının satıldıgını duydukmu artık burada redhackin taşagını yalayanları görürüz.

burda kimse kimsenin taşağını yalamıyor işkembeden laf üretmeyin amk.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

devlet sırları hala daktiloyla yazıldığı gibi arşivlerde :) daha sanal aleme taşıyacak teknolojik alt yapı kurulmadı :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

devlet sırları hala daktiloyla yazıldığı gibi arşivlerde :) daha sanal aleme taşıyacak teknolojik alt yapı kurulmadı :)

en güvenilir bu olsa gerek :)

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocalar adamların pkklı olduğunu ileri sürenler var.

Nerden geliyor bu iddia?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

Nerden geliyor bu iddia?

ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu. Pkk lı olsalar pkk lehinde bişeyler paylaşırlar. Bunlar sadece hükümete düşman solcu gençler gibime geliyor. Birşeyler yapabildiklerini göstermek istiyorlar.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Adamların pkk lı olduğunu kimse iddia edemez. Aralarında pkk yandaşı olabilir. Kimse aksini iddia edemez. Burada bile sağ sol sürüsüne bereket fikir var. Ama bir iki kişi için tüm grubu pkk yandaşı gibi göstermek yanlış olur. Genel olarak yaptıklarını takdir ediyorum. Güzel işler yapılıyor.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

Nerden geliyor bu iddia?

Şöyle ki daha önece paylaşdıkları ihbarcıların olayı hatırlıyormusun bir ara ihbarcıları afişe etmişllerdi dtp nin içinde ki ihbarcıları ayırırlardı ama ayırmadan halka yani takipcilerine arz ettiler bu da düşündürücü bir olay 

eksta bunlar bence rusya dan destek alıyorlar benim düşüncem neden derseniz suriye olayları başladığın da bunlar bir an da patladılar rusyanın tepkisi ortada suriye  için şimdiye kadar bu denli sağlam bir eylem içerisine girmediler var bunlar da da bir ayak ama hayırlısı bel ki de benim olayım kuruntudur. sadece düşünce

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

Nerden geliyor bu iddia?

birkac kirmizi bayraga oturmus asalaklar toplulugu ancak oyle uzantilara basarlar :)

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
Toplam Hit: 5024 Toplam Mesaj: 28