İçki Sonrası Mide Bulantısı
-
Bu gün bir arkadaşın asker eğlencesi vardı. Tavuk şiş+ayranı mideye götürdükten sonra üstüne oldukça fazla bira içtim onun üstünede dondurma yedim. Fakat eve geldiğimde midem allak bullak olmuştu saat 12' den beri uyuyamadım. 7-8 kere kustum midede hiç bir şey kalmadı :D Beni bu mide bulantısından kurtaracak her türlü öneriye açığım artık uyumak istiyorum..
Not: Artık içkiyede tövbe ettim
-
Ah hocam ah o mide bulantıları,ağrıları töbe ettirir insana her seferinde :D ama yine içilir o ayrı konu :D papatya çayı,ıhlamur falan iç hoca eğer çok rahatsızsan
-
hocam o kadar cok kustuysan daha sorun olmaması gerek aslında :/
ac pencereyi temiz hava al bi on dakika, ben bulantı oldugunda önce hava alıp sonrasında uyumaya zorlarım kendimi, bi de o sırada hızlı hareket etmem yatarken, kalkarken.
evde yoksa da bundan sonra bi bulantı hapı bulundur, antiem, emedur iyidir mesela.
gecmis olsun.
-
Hocam vallaha nane limon içiyorum fakat hiç bir değişiklik yok bastırsın diye kraker de yiyorum yanında :/
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam vallaha nane limon içiyorum fakat hiç bir değişiklik yok bastırsın diye kraker de yiyorum yanında :/
-----------------------------haci guzel acili bir turk kahvesi ic. hem ayilirsin hemde bulantin gider.
-
bol bol kustuysan, git yat uyu bise olmaz :D
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Not: Artık içkiyede tövbe ettim
-----------------------------Bende aynısını demiştim
-
Abartmışsın , ayranın üstüne bira :D müstahak hocam sana kusura bakmada :D
-
alka seltzer al eczaneden ic bitane hic biseyin kalmaz ... ben icki ictikten sonra yatmadan once bitane iciyorum sabaha yeni dogmus gibi kalkiyorum. ne mide agrisi ne mide bulantisi hic bisey yok ...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------alka seltzer al eczaneden ic bitane hic biseyin kalmaz ... ben icki ictikten sonra yatmadan once bitane iciyorum sabaha yeni dogmus gibi kalkiyorum. ne mide agrisi ne mide bulantisi hic bisey yok ...
-----------------------------
Biz akşamcıların ERTESİ GÜN hapı dediğimiz, mucizevi ilaç. Her içici mutlaka evinde bulundurmalı, en kötü ihtimalle sabah kalkınca bile içseniz, günün geri kalanını kurtarırsınız.
-
Şeker hastalığın varmı, eğer olmadığını düşünüyorsan bir an önce kan şekerini ölçtür,