İçki Var Diye Resepsiyonu Terk Ettiler
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
içkiye bende karşıyım ama isteyen içer istemeyen içmez kardesim ne terk ediyosun mekanı. herkes özgür. sana illa içecen diyen mi var. İşte akape lileri bu yuzden sevmiyorum. kendileri çok iyi bi bok sanki...
-----------------------------Aynı mantıkla gidersek, isteyen organizasyona katılır, isteyen katılmaz, herkes özgür değil mi? İsteyen yarıda çıkar isteyen sonuna kadar çıkmaz..
Ayrıca "Küfre rıza küfürdür..."
-
ya bırakın hocalar :) düşünmenize bile gerek duymayacagınız bi olay bu. ama siz tartışmaya kalkıyosunuz.
onlarla öyle mutlu oluyor diyip kendi haline bırakacasın.
e sonucta sen yakın bi arkadaşını masada alkolle girsin masaya oturmak için izin isteyeceksin.
onlarda bunu tersini yapmış..
-
tekirdağda içki içmeyen mi olur ya..
orda bi arkadas oturuyor adamlar rakıyı sek iciyor bişi olmuyor.. :)
ahh tekirdağ rakısı ahh :D
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------tekirdağda içki içmeyen mi olur ya..
orda bi arkadas oturuyor adamlar rakıyı sek iciyor bişi olmuyor.. :)
ahh tekirdağ rakısı ahh :D
mahalle baskısı bile var, içmeyeni adam yerine koymuyolarmış :D :P:P -
akp milletvekillerinin dansözlü rakı sofrasında eğlendiği videoyu görmeyen yoktur sanırım. kameralara oynamayı bıraksınlar.
hatta bana kalırsa dağıtılan içkiyi beğenmeyip protesto amaçlı terketmiş olabilirler :D bize bunu mu layık gördünüz falan :D
-
Orda şehit olmuş vatan evlatları bugun yaşamış olsalar o belediyeyide kurtarırlardı işgalden.
yobaz diyene zaten söylenecek laf yok Allah'ından bulmuş.
-
bnde ordaydım hackworm bnmle iletişime geçermisin
-
ZoktriP bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
içkiye bende karşıyım ama isteyen içer istemeyen içmez kardesim ne terk ediyosun mekanı. herkes özgür. sana illa içecen diyen mi var. İşte akape lileri bu yuzden sevmiyorum. kendileri çok iyi bi bok sanki...
-----------------------------Aynı mantıkla gidersek, isteyen organizasyona katılır, isteyen katılmaz, herkes özgür değil mi? İsteyen yarıda çıkar isteyen sonuna kadar çıkmaz..
-----------------------------aynı mantıkla gidemeyiz ama. adamları oraya süs olsun diye davet etmemişler.
-
brutalalien bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------aynı mantıkla gidemeyiz ama. adamları oraya süs olsun diye davet etmemişler.
-----------------------------Adı üzerinde "Davet" .. İcabet edip etmemek karşıdakinin insiyatifine kalmış birşeydir, Kameralara mı oynuyorlar,seyircilere mi oynuyolar bilmiyorum kimsenin içini okuyamam, ama o pozisyonda ben de olursam ben de terk ederdim...
-
ZoktriP bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------Adı üzerinde "Davet" .. İcabet edip etmemek karşıdakinin insiyatifine kalmış birşeydir, Kameralara mı oynuyorlar,seyircilere mi oynuyolar bilmiyorum kimsenin içini okuyamam, ama o pozisyonda ben de olursam ben de terk ederdim...
-----------------------------içkiye bende karşıyım kardes fakat içip içmemek kişiyi ilgilendirir. trakya bölgesinde bir davette içki olacağını bilmiyorlarmı bu adamlar. neyse boktan bi sebeble kavga etmeyelim