İçkili Çikolata
-
satan fiyatını bilen vs.vs. varsa yazabilir mi ?
-
ee kimsenin böyle bir şey olduğundan haberi yok mu ?
-
içkili çikolata ne hocam likörlü mü demek istedin.
-
viskinin yanında en iyi çikolata gider bunu mu kastettin :D
-
içi katımsı beyaz olan çikolataları diyosun sanırım
-
viskili çikolatadan bahsediyorsun sanırım bizim burda tekel satıyordu bir ara alıyordum. da sonra satılmıyor diye getirmedi bir daha :D böyle şişe şeklinde üstü aliinyum folyo ile kaplı ortasında içinde viski vardı tadı güzeldi :D
Bunun dışında size ROMLU ÇİKOLATAYI tavsiye ederim yakınım ingiltereden getirmişti tadı oldukça güzel ama öyle kafa yapmasını beklemeyin tabiki :D
EKŞİDEN BİR YORUM :D
gençliğimizde likörlü olanı ile birlikte genelde yurt dışından gelen çikolata çeşiti.
ergenliğin ilk dönemlerinde; ne kadar mı ilk? alkol almanın eroin almakmışcasına ulaşılmaz olduğu; aldıktan sonra ise sağa sola belli etme çabası içinde bulunulan dönem.
bu dönemde yurt dışından bir misafir gelir ve bu çikolatalardan getirirdi. sen de bir tane alır okula götürürdün gizli saklı. kızlara hava atma dönemin...
- canım bak ne getirdim?
+ o ne şekerim?
- viskili çikolata.
+ ohaaa. nerden buldun? -
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
viskili çikolatadan bahsediyorsun sanırım bizim burda tekel satıyordu bir ara alıyordum. da sonra satılmıyor diye getirmedi bir daha :D böyle şişe şeklinde üstü aliinyum folyo ile kaplı ortasında içinde viski vardı tadı güzeldi :D
Bunun dışında size ROMLU ÇİKOLATAYI tavsiye ederim yakınım ingiltereden getirmişti tadı oldukça güzel ama öyle kafa yapmasını beklemeyin tabiki :D
EKŞİDEN BİR YORUM :D
gençliğimizde likörlü olanı ile birlikte genelde yurt dışından gelen çikolata çeşiti.
ergenliğin ilk dönemlerinde; ne kadar mı ilk? alkol almanın eroin almakmışcasına ulaşılmaz olduğu; aldıktan sonra ise sağa sola belli etme çabası içinde bulunulan dönem.
bu dönemde yurt dışından bir misafir gelir ve bu çikolatalardan getirirdi. sen de bir tane alır okula götürürdün gizli saklı. kızlara hava atma dönemin...
- canım bak ne getirdim?
+ o ne şekerim?
- viskili çikolata.
+ ohaaa. nerden buldun?
-----------------------------güzelmiş.kız kardeşim her türlüsünü yemiş geçenlerde geldi söyledi bende gittim aldığı yere kalmamış. satan bi yer var mı ?
-
Tobacco Shop ' larda bulursun kanımca hocam .
-
Kendininkini yapabilirsin istersen... Çok zor değil ama uğraştırır biraz... Pc bulursam anlatırım, telefoda yazılmıyo...
-
Kanımca şöyle yapılıyordur.
Malzemeler
1 adet prezervatif (kullanılmamış)
1 adet tebeşir
biraz streç film
1 adet cek denyıls
hazırlanışı
sıtreç film ile tebeşiri kapla tebeşir bulaşmasın diye... yada illa tebeşir olacak diye birşey yok ortası fdelik olsun diye kalıp niyetine kullanıcaz.
kondomları çıkar üzerindeki vazelin madesi temizlensin.
tebeşir yada kalıp olarak ullanıcağın her neyse bir tahta yada başka bir şeye sabitle baş aşağı sarkıt dursun
prezervatif içine çikolatayı azı taşmacak kadar doldur çünkü içine kalıp koyucaz.
baş aşağı çevirdiğimiz kalıba sabitle 2 saat beklet öyle kuruyacak
kuruduktan snra streç filmin ucunu aç kolayca çıkacak kalıp oalrak kullandığın alet...döndür çıkar
içinde kalan streç filmide çekiştiriersen oda kolayca gelecektir.
ŞİMDİİİİİ
kondomuda çikolatadan ayırdıktan sonra
çikolata içinde kalan boşluğa yarısı kadar viski koy.
biraz yada çikolata erit ve ağızını kapat
1-2 yada 3 gün bekletirsen yediğinde mükemmel bir tadı olacak....
+18 olduğunu düşünmüyorum kullandığınız sadece bir kondom yani anlayış gösterin :S
-
cikolatasepeti.com a bak bi hocam