folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İcloud Üzerinden Fotoğrafları Telefona Çekme



İcloud Üzerinden Fotoğrafları Telefona Çekme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    Merhaba tam ifade edebildim mi bilmiyorum . Kısaca özet geçeyim.  Geçtiğimiz günlerde bir arkdaşım trafik kazası geçirdi ve telefonu kullanılamaz hale geldi. Yeni telefon aldık . yeni telefona  yeni bir icloud hesabı oluşturdu. Geçtiğimiz gün eski telefondaki icloud adresini yeni anımsadı ve bununla giriş yaptı. Şuan web üzerinde eski telefondaki fotoğrafları bilgileri görebiliyor. Fakat telefon üzerinden görüntüleyemiyor. İphone 12 den kalan foto ve videoları yeni telefon ipone15 de de görebilmemiz için ne yapmak gerekir?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2012
    Erkek

    Hocam yeni telefona icloud girdiğim zaman direk eşleşme oluyor görünüyor diye biliyorum. 


    [URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

    Hocam yeni telefona icloud girdiğim zaman direk eşleşme oluyor görünüyor diye biliyorum. 

    Şimdi ilk telefon alındığında eski icloud mailini hatırlamadığı için yeni oluşturarak girmiş. Dün eskisi ile giriş yaptı fakat eskiler gözükmüyor malesef. bencede mantıken gözükmesi lazım. bende 1 ay oldu iphone geçeli tam anlamıyorum açıkçası

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek

    Önce telefonun yedeğini alsın. Sonra telefondaki mevcut hesaptan çıkış yapıp telefonu sıfırlasın. Ardından eski hesapla yeniden kursun. Diğer yedeği de üstüne eklesin.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Windows'a iCloud uygulamasını kurup o hesap ile oturum açsın fotoğrafları senkronize etsin. Sonra o hesaptan çıkış yeni açtığı hesap ile giriş yapsın   Windows klasöründeki fotograflari yeni iCloud klasörüne aktarsın  

     

    Delegado_Zero tarafından 22/Tem/24 12:20 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Haziran/2015
    Erkek

    Telefonda eski hesabını hatırlayıp girmiş ya işte o giriş yaptığı yer önemli. Muhtemelen uygulama indireceği kısma eski adres ile giriş yapmış olabilir. 

    Ayarlarda en tepede ismine dokunsun. İsminin altında hangi adres ile giriş yapılmış kontrol etsin. Eğer hatırlamadığı ve yeni oluşturduğu adres varsa önce Bul'u kapatsın, sonra da hesaptan çıkış yapsın. Eğer hesabında önemli rehberdir, fotodur falan varsa onları tabi icloud.com üzerinden dışarı aktarabilir. Sonra eski hesapla giriş yaptığında o icloud ayar ekranında fotoğraflar diye bir bölüm var. O açık olursa ve cihazın şarjı yeterliyse senkronizasyon başlar. Yalnız mobil veri falan açıksa wifi bağlasın, şarjı düşükse şarja taksın. İlerlemeyi de telefonun fotoğraflar uygulamasında Albümler - Son Kaydedilenler - en aşağı kaydırınca eşzamanlanıyor yazısı ile görebilir. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    Ben olsam yeni telefona eski verileri kopyalamam, yedekleme yaparim. icloud'a web'ten giris yapip resimleri, videolari toplu olarak indirsin, bu sayede bilgisayara ya da harici bir diske yedekleme de yapmis olur. Illaki istiyorsa @qoqo komutanin dedigi ise yarar.


    vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2024
    Erkek
    patates bunu yazdı

    Merhaba tam ifade edebildim mi bilmiyorum . Kısaca özet geçeyim.  Geçtiğimiz günlerde bir arkdaşım trafik kazası geçirdi ve telefonu kullanılamaz hale geldi. Yeni telefon aldık . yeni telefona  yeni bir icloud hesabı oluşturdu. Geçtiğimiz gün eski telefondaki icloud adresini yeni anımsadı ve bununla giriş yaptı. Şuan web üzerinde eski telefondaki fotoğrafları bilgileri görebiliyor. Fakat telefon üzerinden görüntüleyemiyor. İphone 12 den kalan foto ve videoları yeni telefon ipone15 de de görebilmemiz için ne yapmak gerekir?

    Itunesi pc ye kur iphone 15 i itunese tanit bilgisayardan iphone15e resim yada videolari yukle. Bunu dedim diye biri sacma sapan yazmasin diye web uzerinde eski iphone 12 deki foto videolari gorebildigini yazmissin. Madem goruyorsan bu foto birde videolari bilgisayara indirebilirsin..bilgisayardanda itunes uygulamasiyla data kablosunu baglamak sartiyla tabi iphone 15 e foto ve videolari yukleyebilirsin. Bloututh ilede yuklersin ama foto videolar coksa bloututh cok uzun surer ve telefonuda kasar


    Shockman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    İcloud programı var onu kurup tüm görselleri bilgisayarına indirebilir

     

    https://support.apple.com/tr-tr/103232

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek

    Diğer bir alternatif ise eski icloud daki tüm verileri ve fotoları pc ye indir, 3utools programı ile iphone a aktar. Öncesinde iphone yedeklemesi almak çok önemli mutlaka unutmayın.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    icloud footğraflar ve video yedeklemesi mümkün olduğu kadar kullanmayın. Onun yerine google fotoğraflar kullanın ve 6 ayda bir hangi bulut yedeklemeyi kullanırsanız kullanın pc ye tam bir yedek alın.

    çözüm

    icloud pc uygulamasını indirip eski icloud u ile login olduktan sonra hepsini indir diyorsun indirdiklerini de cihaza atıyorsun. 

    Ben olsam yine google ile devam ederim.

Toplam Hit: 1260 Toplam Mesaj: 13
iphone iphone