İÇNİZDE CM OYNAYAN VAR MI?
-
ben şahsen cm manyaayım bilen varsa bana iyi oyuncular biliyor ise söylesin bende çok biliyorum iyi oyuncuları falan...
-
fazLa oynama akLını aLır..
-
RUMUZUNDAN CM MANYAĞI OLDUĞUN BELLİ ZTN SEN SOR BEN SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
-
ya bazen balımmı tutuyo nedir geleni geçeni, dağıtıyorum ama bazen de rezil oluyorum. örneğin crystal palace ı birinci lige çıkarıp birinci ligdeki 2. sezonunda 2. yaptım ama bi de lazioyu almıştım 8. oldum ve save olayını da yapmamıştım ikisindede
-
Benimde bir arkadaşım var o oyunun manyağı bilgisayarıma el koyuyo bazı günler sabahlıyo bundan manyak adam varmı kavga dövüş alıyom makinayı elinden ama bence aşırı kaptırılmaması gereken bir oyun bana sorarsanız yazılar geçip duruyo bişey anlamıyom ne görsel bir şeyi var nede türkçe ondan bana ters ama malesef arkadaşım o oyunun manyağı..
deli deli -
BAK Bİ TÜRKÜ TUTTUR AMA İÇTEN OLSUN YA DA ARABESK FARKETMEZ GENELLİKLE TUTUYOR
LAZİO ile başına gelenler normal 5 6 kere denemen lazım lazio yu tam anlayabilmen için
yani kadınlar gibi zor anlaşılcak yaratık
ARABESK SÖYLE AMA AŞK İLE ŞEVK İLE BAK GÖR TUTACAK
ayrıca o manyak değil
bizim mahalle de sabaha kadar netten çeviriyoduk
bu olay değil
CHAMPİONSHİP MANAGER -
wlaha ben eskişehirliyim. 8. sezonumda eskişehir sporu uefa şampiyonu yaptım. 8 sene 2 şampiyonluk 3 kupa aldım :) hiç bir hile yok.
Suanki kariyerde Gs de bazı isimler :)
-maldini
-henry
-totti
-khan
-Nerdey butun turk millit takımı :) bunda da hiç bir hile yok 4. sezondayım.. 1 şampiyonlar ligi finali oynadım. 1 eufa finali. butun yılarda şampiyonum :)
rekorum 6 maçta 48 gol attim. 28 tanesi umit karandan. adanasporu 15-0 yendim. hiç bir hile yok yine -
cd diilde biara premier league managerin manyağı olmuştum neyse atlattık günde 10saat oynuyodum yaw.
ama cm4ü pek sewmedim. -
Ben eski ManyAklardanim :)
-
severız hoja cm yı hatta manyagıyız gel cm konusalım
-
en sinir olduğum oyun cafede onlar yüzünden diablo oynuyamıyorduk devamlı kavga ediyorduk :P cm'ciler Diablo'cular die kafe 2 ye ayrılmıştı :P
Toplam Hit: 4377 Toplam Mesaj: 18