İcq Da Türklere Küfür Ediyolar
-
ya ben dayanaman böyle şeylere o küfür edenin a.q.ok ya böle durursak bize daha cok küfür ederler
-
Ozaman atıp tutmıyalım..
Girişimci biri çıksın mevzuyu organize etsin..
Tepki toplu olsun..
Buyrun ; -
Organize edile bilecek kişiler lütfen aramızda bi konuşma yapalım artık 2 gün oldu...Adamlar unuttuk zannedicek...Zaten bana saldırabilirler....Heriflere ana avrat düz gittim....Bensiz devam edebilirsiniz....Ama ne yapıcaksak çabuk yapalım....Organize olacak kişiler lütfen bi şekilde iletişim içinde olalım...
-
Bana bak Designer senin ana avradını sikerim oruspunun dölü yarrağımın ucu
Senin ABLANIN ağzına domlatırım onun ammını açarım gözün önünde onun ve annenin am ve göt lerini sulandırırım sonra senin ağzına ve götüne koyarım
-
arkadaş lar burda küfür etmekle bişey çözemezsiniz onların ıcq lerini hac filan da işe yaramaz onların bogazlarını kesmek lazım
-
o a.g mun pç lerini yatırıp kaldırıp skmemiz lazim!

-
be düzdüm bile
-
arkadaşlar bana kalırsa bole siteleri buluk heckleyelim tahribat ailesi olarak bu bizim gorevimizdir diye dusunuyorum hak verirseniz tum kullanıcılar olarak bole siteleri 30 dk. en fazla yıkarız yere....
-
arkadaşlar köpek sizi ısırdı diye sizde köpeği ısırmanıza ne gerek var her şeyin bi kaidesi var onlara cevap vermeninde en münasip yolunu ortaklaşa bulmak icap eder
Toplam Hit: 15625 Toplam Mesaj: 20