ICQ Türkçe Yama
-
hoja ne güsel serzenmiştim, silmişiniz msjımı :)
neyse zaten biras ağar kaçtıydı, kusura bakmasın kimse ha :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------6 hanelim halen duruyor :)
eskiden bir class mevzusu idi icq :)
yeniler icq nedir demesine rağmen
msnin bu derece geliştiği nadir ülkelerden birisi türkiye...
Yani yurt dışında fln hala cok yüksek oranda icq kullanılıyor...
-----------------------------Hocam benim de 6 haneli duruyo hem de icq hack için yöntem öğrettiğim bi çocuk vermişti zuhaha
-
Eski ICQ'cu kardeşleri 755000'e beklerim, deca nereye kayboldu bu arada :)
-
WilliamWallace bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------yeni jenerasyon ICQ nın ne oldugun bile bilmiyor :))
şaka bi yana ICQ nun geliştirilmesi durduruldumu? şuan kaç kişi kullanıyo dünya çapında ?
-----------------------------ICQ 6 versiyonu ile devam ediyor.Gelişimi de... Dünya üzerinde tam sayı verememekle beraber,Rusya,Almanya,Çek-Slovak Cum.,Ukrayna ve AOL ICQ'u satın aldığın için Amerika'da en fazla kullanılan anında mesajlaşma programı ( A.B.D'De AIM sayesinde )
-----------------------------nasıl yani :S
bi virgül(,) koysaydin anlamadım bişi :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------WilliamWallace bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------yeni jenerasyon ICQ nın ne oldugun bile bilmiyor :))
şaka bi yana ICQ nun geliştirilmesi durduruldumu? şuan kaç kişi kullanıyo dünya çapında ?
-----------------------------şaka bi yana ICQ nun geliştirilmesi durduruldumu?=ICQ 6 versiyonu ile devam ediyor.Gelişimi de...(devam ediyor)
ICQ , Dünya üzerinde tam sayı verememekle beraber,Rusya,Almanya,Çek-Slovak Cum.,Ukrayna ve A.B.D'de yoğun olarak kullanılıyor.
-----------------------------nasıl yani :S
bi virgül(,) koysaydin anlamadım bişi :)
----------------------------- -
bi ara icqyu isroel kullanıyomuş makinadaki kendisiyle ilgili dosya varsa çalmak takip etmek için diye muhabbet vardı.
ne günlerdi ya? 6lı icq çalmak için ortalık yanıyodu.
Ben de beklerim icq meraklılarını 140224
-
way be ıcq eskıden ne idi :)) o mesaj geldıgınde gelen ses yokmu :)) bitiyordum ;)) ama artık kullanmıyoruz :((