İddaa Cılar Buraya
-
arkadaslar 10tl lik kupon yapıcam
saglam tüyolar veren site veya kendi fikri olanlar yazssınlar paraya cok ihtiyacım var :D
-
Ben 3 takım oynadım dün. Diyarbakırspor'un galibiyetine verdim. Ankaragücü manisa beraberlik. arjantin mi ne boksa kupa maçında bi takıma verdim o beni yaktı. Banko maç diyordular güya. Diyarbakırspor'a 10 katı veriyordu.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ben 3 takım oynadım dün. Diyarbakırspor'un galibiyetine verdim. Ankaragücü manisa beraberlik. arjantin mi ne boksa kupa maçında bi takıma verdim o beni yaktı. Banko maç diyordular güya. Diyarbakırspor'a 10 katı veriyordu.
harbi diyarbakır buyuk süpriz yaptımbu gün öle süpriz bulsam ne iyi olur varya
yokmu buguün banko yaa
-
Schalke 04
-
serdar tek takım vererek harika bi kupon yapmışsın :)
-
Banko takım yok mu dedi, ben de tek takım yazdım =)
- Rubin Kazan
- Schalke 04
-
Eğer oranı arttırmak istersen 3 ya da 4 banko maçın yanına Barcelona maçını ekleyebilirsin, 2 olur.
-
güzel maçlarmış ama kumar bana ters :P
10 lira verip elli takla atıp 30 lira gelmesini bekleyemem :D
-
Swool bunu yazdı:
Eğer oranı arttırmak istersen 3 banko maçın yanına Barcelona maçını ekleyebilirsin, 2 olur.
-----------------------------Ankaragücü manisa 1-1 ben beraberlik vermiştim. Olabilitesi muhtemel türkiye liginden eskişehirin bursaya atma ihtimali var. Riskli maç ama değer. Oranı iyidir şimdi.
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------güzel maçlarmış ama kumar bana ters :P
10 lira verip elli takla atıp 30 lira gelmesini bekleyemem :D
-----------------------------Ben de oynamadım. =)
Arkadaşıma kupon yaptım, maçlar aklımda kalmış. =)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Eğer oranı arttırmak istersen 3 banko maçın yanına Barcelona maçını ekleyebilirsin, 2 olur.
-----------------------------Ankaragücü manisa 1-1 ben beraberlik vermiştim. Olabilitesi muhtemel türkiye liginden eskişehirin bursaya atma ihtimali var. Riskli maç ama değer. Oranı iyidir şimdi.
-----------------------------Eğer oynasaydım Ankaragücü'ne yatırırdım.