folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İddaa Tüyoları [ ßy Andrei :P ]

İddaa Tüyoları [ ßy Andrei :P ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Aston Villa [Sürpris]

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bende aston villa'yı tercih ediyorum ama seninde belirttiğin gibi sürpriz. Alt tercihi daha güvenilir geldi bana.

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

o maç üst biter:D

rıdvan dilmeden gelsin "gol olur"

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    Bu konuda şansı olan ve tutturan arkadaşların kuponlarını paylaşmalarını bekliyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Bende oynadım bugün ;  Buraya yazıcaktım ama yasak silerler dedikleri için yazmadım. 10 maç tahminde bulunmuştum 7 tanesi tuttu 1 tanesi yattı , 2 taneside yarın.

1.kuponum : Dagenham 1 , Preston 1 ,Tothenham alt ,City üst, Bristol üst ve en düşük oran Doncaster alttı 20 misli yapmıştım , doncaster alttan yattı 6 gol oldu maçta :) 485 YTL yi tek maçtan kaybettim.

2.kuponum : Dagenham 1 , City 1 , Blackburn 02ç , Psv 1 , Rangers 1  bunuda 20 misli yaptım 3 maçım tuttu 2 maça kaldım. Yarın Psv ve Rangers yenerse 280 YTL alıcam. Gerçi rangerstan şüpheliyim ama bakalım inş tutar :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yazık olmus... :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 9677 Toplam Mesaj: 37